2777
2789
عنوان

خانمایی که ماشین ظرفشویی دارند راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 21319 بازدید | 36 پست
منم مجیک 8 نفره دارم خیلی ه م راضیم یک ماهی هست که گرفتم کمترین زمان شتشوش 35 دقیقه است که خیلی هم تمیز و خوب می شوره. نکته برای ماشین های 8 نفره اینه که خود نمایندگی گفت اگر از قرص استفاده می کنی باید نصفش کنی. بعدش هم اینکه قیمتش 530 خریدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجیک یا کنود یا موریس؟
رومیزی به نظرم بهتره چون اگه بزرگ بکیرم مجبورم 3 روز صبر کنم تا پر شه و من دوست ندارم هر 3 روز یکبار ظرف بشورم ؟
تجربه ی شما چیه ؟؟؟
امروز و فردا میخوام بخرم
کمک!
دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند...
موریس رو من رفتم بدنه اش رو از نزدیک دیدم ارزش پول دادن نداره، چون بدنش ایرانیه اصلا کیفیت ظاهری نداره، خیلی ها ازش تعریف میکنن! این نظر منه، مثل پلاستیک میمونه بدنش! مجیک هم ساخت کشور کره است و من شنیدم بعضیا از اینکه سختی آب شهرشون بالاست شکایت دارن که لکه میکنه ظروف رو، همونطور که گفتم من بعد کلی تحقیقات کنوود خریدم! ضمنا ما هم دونفریم با یه بچه ی کوچولو ولی هر روز 12نفره رو روشن میکنم، اینا اسمش 12نفره اس ولی واقعا گنجایششون خیلی کمه! نگران پر شدنش نباش روزی دوبار گاهی مجبور میشی روشنش کنی قابلمه هاتم خودت بشوری! ولی کنوود فقط 12 نفره داره، موریس 8نفره داره، و مجیک اگر اشتباه نکنم 6 و 8و 12 داره ! ال جی 12 و 14 رو من دیدم، سامسونگ هم 12 رو دیدم! بوش هم فقط 12داره!
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....