2777
2789
عنوان

خانمایی که ماشین ظرفشویی دارند راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 21319 بازدید | 36 پست
مارال جان من ال جی دارم قرص فینیش استفاده میکنم اما یه جعبه تازگی گرفتم به نظرم میاد تقلبیه حالتش یه جوریه خوب پرس نشدن نمیدونم آره مال منم تو محفظه نمکش آبه وقتی میخوام پرش کنم همش سرریز میکنه نمکام میریزه بیرون یعنی بقیه مارکا اینجوری نیستن؟من حالتای دیگه هم میزارم شما حالت نصف ظرفیت هم دارین استفاده میکنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارال جان من قبلا از پودر کلا محصولات فینیش استفاده میکردم ولی حالا از همه نمک - جلا دهنده - پودر پوش استفاده میکنم کیفیتش عالیه و با خارجی هیچ فرقی نداره و قیمتش هم مناسب تره عزیزم .... در ضمن به گفته نصابا و تجربه همه زیاد از قرص استفاده نکن چون قرص یه رسوب خاصی داره و بعد از مدت زیاد به دستگاه آسیب میزنه همه اینا به طور سوا برای دستگاه مناسب تره
زندگی یعنی خوشبختی ناشی از خستگی ها.
سلام...من بوش 12 نفره پیشنهاد میکنم

همه محفظه های نمک داخلش اب هست...اروم بریزید فقط اب سر ریز میشه

من دفترچشو خوندم توی سایتش و کاتالوگش دیدم..نوشته اگر در مکانی هستید که سختی اب بالاست،علاوه بر نمک دستگاه قرص های کامل بهتره....نمایندگی مشهد هم به خودم همینو موقع نصب گفت...میزان سختی اب مشهد خیلی بالاست
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
منم 12 نفره ال جی دارم و بینهایت راضیم
همه چی هم داخلش میذارم حتی قابلمه فقط اینکه قبلش ظرفا رو آشغالهاشو بگیر
عالیه
در ضمن من پودر -نمک و جلا دهنده فینیش استفاده میکنم و هم راضیم هم اینکه به نظرم از قرص به صرفه تره
عزیزم من و شوهرم با یه دختر یه سال و نیمه اینقدر ظرف کثیف میکنیم که اگر روزی دوبار ظرفشویی 12نفره رو روشن کنم کمه! تازه قابلمه ها رو جدا میشورم وگرنه روزی سه بار باید روشن شه! من کنوود گرفتم 12 نفره و کاملا راضیم! آشپزخونه ام هم همیشه تمیزه، دیگه وقتم پای ظرف شستن تلف نمیشه و انباری از ظروف کثیف ردیف نمیشه! مصرف آب و برقش هم خیلی کمه!
مصرف پودر و جلادهنده اش هم خیلی کمه! نیم شور هم داره!

30 دقیقه ای میشوره ظرفامو، اگرم خیلی کثیف نباشه 20 دقیقه ایش هم مشکلو حل میکنه!

در مورد مجیک من که توی شمال زندگی میکنم شنیده بودم با آب شمال سازگاری نداره و لک میندازه روی ظروف!
پودر از قرص مناسبتره و از سوپر مارکتهای بزرگ میتونی تهیه کنی!
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....
سلام عزیزم من هم مارک سامسونگ 12 نفره دارم که میتونی 1 طبقشو پر کنی و هون 1 طبقرو انتخاب کنی تا بشوره اینجوری هم پودر کمت میخواد هم آب و زمان و وقتایی که دو نفر هستید کافیه و وقتی هم که مهمونداری 2 طبقشو انتخاب میکنی من که خیلی راضیم
من خیلی تحقیق کردم، کلی توی اینترنت چرخیدم، آخر هم به این نتیجه رسیدم کنوود مناسبتره، چون اولا شرایط سرویسدهیش همه جا هست، دوما مارک معتبریه و من اتوی بخارش رو حدود 4سال دارم ، هنوزم مثل روز اول نو و خوب کار میکنه! از نظر تمیزی ظروف و کاراییش کاملا راضیم! قیمتش هم حدود 750هست! قیمت جدیدشو ندارم! ولی منم فکر میکردم رومیزی بخرم برای جمعیت کم مون و اینکه زیاد مهمون ندارم خوبه، ولی وقتی رومیزی ها رو دیدم فهمیدم مقدار کمی ظرف جا میگیره، مثلا موریس 8نفره که ایرانیه و خیلیا دارن واقعا جاش کمه! امیدوارم کمکت کرده باشم!
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....
2810