2777
2789
میخوام ماشین ظرفشویی بخرم خودمون سه نفریم و مهمون هم زیاد نداریم ولی را به را ظرف کثیف میکنم به نظرتون سایز بزرگ بخرم یا از این رومیزیا که اندازه ماکروفره مارک مجیک بهتره یا ال جی اگه توضیح دیگه دارید بگید و اینکه ایا راضی هستید یعنی سینک ظرفشوییتون دیکه پر از ظرف کثیف نیست و بیشتر به کاراتون می رسید یا نه
ما دو نفریم مهمونم خیلی نداریم در حد معمولی....ولی منم ظرف خیلی کثیف میکنم بزرگ بوش دارم دیگه هر چی که بگی توش میزارم حتی قابلمه....در ثانی وقت مهمونم راحتی یه مدلی هم هست که نیمه شوره یعنی نصف ظرفیت ماشین...وقت مهمونی هم راحتی...اگه برات هزینه اش مهم نیست و جاشم داری بزرگ بخر اما اگه نشد رومیزی مجیک هم خوبه و من تعریفشو شنیدم.
قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز .منم 12 نفره بوش دارم .به نظرم کوچیک نگیر. منم خیلی بررسی کردم اولش میخواستم کوچیک بگیرم ..

ماشین ظرفشویی کمک هست ولی چون نیاز به چیدن داره نمیتونی با وسیله ای مثل ماشین لباسشویی مقایسه اش کنی .. اما در مواقعی که عجله داشته باشی و ظرف زیاد،خیلی خوبه. خصوصا که چون چیدن لیوان و ظروف کوچیک طبقه بالا خیلی راحته ، خب خیلی در وقت و مصرف آب صرفه جویی میشه .
اگه مهمون داشته باشی کوچیک چندان فایده ای نداره و همینطور اگه بخوای ظروفی مثل قابلمه و کاسه های گود بزرگ رو بذاری زود پر میشه و جایی برای ظرفات نمیمونه..
سلام خانومی
من ماشین ظرفشویی رومیزی الگانس دارم..........
من و شوهرم هستیم........
تا6 تا مهمون رو هم جواب م یده................ مهمان بیشتر داشتشی م یتون یدو بار استفاده کنی....
هر بار شستشو 12 لیتر اب مصرف می کنه.................
من خیلی ازش راضی هستم......
به نظرم برای دو سه نفر همین رومیزی کافیه چون بزرگ ها خیلی اب می بره و بخوای هر شب پرش کنی نصفش خالی می مونه.........
من از ماشینم راضی هستم
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر انهایی که با لبخندت زندگی می کنند...
سلام نینی جون
من و شوهرم هم دو نفر هستیم ولی هم ماکروفره سلاردم ال جی و هم ماشین ظرف شوئی بزرگ ال جی دارم خیلی هم راضیم ظرف هم تا دلت بخواد کثیف میکنیم ولی اگر هم کم باشه با برنامه نیم شور که مثل ماشین کوچیک عمل میکنه میشورم ظرفا رو در ضمن من کارمندم تازه 6 بعد از ظهر به خونه میرسم تا شام اماده کنم و بخواد دو دقیقه بی دغدغه کنار شوشو بشنیم آخره شب و خسته ام واسه همین واقعا کارم رو راه انداخته و بهم فرصت زیاد تری برای کارام داده ...... ولی به نظر من بزرگ بهتره اگر جاش رو داری چون کوچیک حتی اگر مهمونم داشته باشی با دو دفعه کارت رو راه میندازه ولی بزرگ با یکدفعه آشپز خونت رو جمع میکنه ....... امیدوارم موفق باشی ...
زندگی یعنی خوشبختی ناشی از خستگی ها.
به نظر من هم اگر می توانی هزینه بکنی و مشکل جا هم نداری حتما بزرگ بخر.
من هم چهارده نفره بوش دارم. البته ما یک خانواده چهار نفری هستیم اگر بخواهم همه ظروف را با ماشین بشویم باید بیشتر از روزی یک بار روشن کنم.
خیلی عالیه، هر چه ظرف کثیف میشه فورا می گذارمش توی ماشین، خیلی هم احتیاج نیست ظروف را تمیز کنی فقط تکه های بزرگ غذا یا هسته نداشته باشه کافی است.
همیشه آشپزخانه مرتب هست. مصرف آب و برقش هم خیلی کمه اصلا در قبض ها نشون داده نمیشه، به نظر من خیلی به صرفه تر از شستشو با دست هست.
به نظر من ماشین ظرفشویی یکی از بهترین لوازم خانگی در دنیاست.
من ماشین کن وود بزرگ دارم ماهم سه نفریم خیلی راضیم ظرفها را می چینم توش ووقتی پرشد روشنش می کنم گاهی هر سه روز یکبار ! ولی اگر اشپزخونه ات کوچیکه از 6 نفره مجیک هم تعریف خیلی شنیدم با این وجود وقت مهمونی پدر ماشینت در می اید تا چند بار روشن بشه و همه ظرفها را بشوره حتی دیدم ماشین ظرفشویی را توی اشپزخونه های کوچک روی لباسشویی می ذارن
بزرگ بخر اگه فرقی نمی کنه. ما هم 3 نفریم و بزرگ داریم. هر 2-3 روز 1 بار پر میشه. عالی هم هست به شرطی که خودت بعدش هی خرده ظرفارو نخوای بشوری. مال ما LG هست و الان 3 ساله که داره سرویس میده بهمون!
بزرگ بخر اگه فرقی نمی کنه. ما هم 3 نفریم و بزرگ داریم. هر 2-3 روز 1 بار پر میشه. عالی هم هست به شرطی که خودت بعدش هی خرده ظرفارو نخوای بشوری. مال ما LG هست و الان 3 ساله که داره سرویس میده بهمون!
خانومایی که ظرفشوئی ال جی دارین از چه قرصی استفاده میکنین؟(چه مارکی)
محفظه نمک ماشین من توش آب جمع میشه مال شماهم اینجوریه؟ من بیشتر رو حالت auto میزارم چون یه بار رو یه حالت دیگه گذاشتم لک غذاها مثلا ماست رو ظرفا مونده بود.
ممنون میشم کمکم کنید.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
2810