2777
2789
عنوان

بیوگرافی مامانای آذر و دی 88

2295 بازدید | 15 پست
یه تاپیک دیدم گفتم خیلی فکر خوبیه همین شد که یه تقلید کوچولو کردم
لطفا بیوگرافیتون رو بنویسید تا دسترسی آسون باشه
لطفا سلام و علیک رو به کلوپ منتقل کنید فقط بیوگرافی!!!
اینم آدرس کلوپ برای کسایی که نمی دونن
http://ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=2637
ساحل مامان آراد متولد 1/9/69 هستم گل نازم 30 آذر ساعت 11 صبح به روش سزارین دنیا اومد (البته قرار بر طبیعی بود که به علت دفع مکونیوم شدید سزارینی شد!)
با وزن 3500 قد 53
سال 86 با شوهرم آشنا شدم و 82 عقد کردیم تک فرزندم وخونه دار ساکن پیروزی تهران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیلدا متولد 20 شهریور 1363 سال 85 بعد از چهار سال دوستی ازدواج کردیم . امیر پسرم 6 دی 1388 بدنیا اومد . فوق لیسانس جامعه شناسی دارم اما فعلا که بیکارم و خانه دار
حراج کلیه لوازم http://cashop.persianblog.ir/
سلام .من نسیم متولد 12/10/62 کارشناسی الکترونیک خوندم و الان خونه دارم سال 86 ازدواج کردم . پانیذمم

30آذر 88ساعت 11.10 صبح بدنیا اومده .........

خداوندااز تو برای توانایی و تمایل دوست داشتن متشکرم.عشق هدیه ای است گرانبها از جانب تو.
من هم یکی از مامانهای آذر ماه 1388 هستم. اسمم مهتاب و متولد 2/4/59 هستم و تهران به دنیا اومدم و با همسرم در سال 1385 ازدواج کردم و کارشناسی ارشد زمین شناسی دارم تا سال 88 شاغل بودم اما از وقتی که دختر گلم "هستی" به دنیا اومده دیگه سر کار نرفتم و الان هم به شغل شریف خونه داری مشغولم. دخترم هم 21/9/88 پاهای کوچولوش رو به دنیا گذاشت.
اینم عکسش
Megapic.ir
سلام . من آذین هستم مامان رادمهر .. متولد شهریور 60 - کارمند - دانشجوی رشته محیط زیست- سال 85 ازدواج کردیم- تیر 88 خدا فرشته کوچولوی خونمونو بهمون هدیه داد... همیشه سپاسگزار این هدیه هستم...
سلام دوستان منم مامان پارمیس هستم متولد آذر58 . سال 82 ازدواج کردم و پارمیس 25 آذر 88 به دنیا اومد . لیسانی مدیریت آموزشی . در یک شرکت ایتالیایی کار می کردم که کسی نیست پارمیس خانوم نگه داره که فعلا 2 ساله مرخصی هستم . منم دوست دارم با مامانای بچه های آذر ماهی آشنا بشم .
2810