2777
2789
عنوان

استخر توپ پارچه ای

3995 بازدید | 4 پست

از فواید استخر توپ برای کودکان ایجاد حس تعادل حس شادی و لذت بردن وتحریک حسهای درونی وبالا رفتن سطح توجه وتمرکز وتوانایی کودک است.

atii_design@ اینستاگرام

سلام شما از این استخر توپ ها میفروشید؟

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  

من یه سایت پیدا کردم محصولات استخر توپ دارن . بنظرم خیلی کامل اومد به علاوه اینکه تنوع مدل هاش زیاد بود و میتونستم یه چیز خوبی برای پسرم پیدا کنم ازش

توی سایت بازیسازان به این آدرس برید https://bazisazan.com/shop/kindergarten/plastic-toys/playing-pool/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.