2777
2789

دیشب خواب دیدم خونه هستم همسایه ها همشون اومدن پیشم بهم تبریک میگن انگار تازه زایمان کردم دوتا پسر دوقلو داشتم یکیشون بغلم بود ولی عجیبیش این بود پسرها خیلی درشت بودن  کاملن سالم بودن شبیه بچه ی ۵ ماهه بودن "گفتن بچه هات چند سانتن ؟گفتم یک مترو ۵۰ سانت "   (البته اینجوری نبودن  فقط نمیدونم چرا توخواب اینجوری گفتم) دوستان توروخدا کمک کنین 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زیاد ب خواب اهمیت نده

اهمیت نمیدم ولی هر بار خواب دیدم یه بلای سرم اومده"اونقد استرس دارم

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
عزیزم خواب شرو ور که معنی نداره

شرو ور چیه

من دیشب خواب دیدم بهم مبگن حانله ای باید زایمان کنی ، اون طبیعی

خودم میزدن به در و دبوار گریه میکردم که اخه من کحا حامله ام خودم خبر ندارم، اصلا شکم نداشتم

خودنو زدم له درو دیوار که من امادگی زایمان طبیعی تدارم مبخام سزارین کنم ، میگفتن نه، دکتری که پبدا کردی خوب نیست😭😭😭😭

اخر یر بیهوش شدم، به هوش که اوندم گفتن بچه ات به دنبا اومده، یه پسر کوچولو بود، ولی من اثلا سمتش نمیرفتم اونم همونجور گریه میکرد😢

من مجردم البته🙄

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

به خواب اهمیت نده هرچی فکر کنی همون میشه چرا فکرت سمت خیر و خوشی هدایت نمیکنی. یا زیاد فکر کردی یازیاد خوردی عزیزم البته با عرض معذرت  هیچی نیس

خدا را بر آن بنده بخشایش است  که خلق از وجودش در آسایش است . 

[QUOTE=119357833]پناه بر خدا "انشالله الکی باشه