2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . من از تلکتاب خریدم خدمات رسانیشون اصلاااا خوب نیست. تو سایتش زده ارسال کتاب رایگان ولی هزینه پستو مشتری باید بده . دوتا درگاه بانکیم داره سامان و ملت که هیچکدوم کار نمیکنه مجبوری پول رو با هزار استرس بفرستی به کارت مدیر فروش

من همیشه از تلکتاب کتاب میخرم و چند بارم حضوری رفتم. حلال و حروم سرشون میشه. اگه پول ارسال میگیرن گاهی بخاطر اینه که بعضی مسیرها واقعا دورن و پیک نمیاد و مثلا بیست تومن میکشه روی هزینه ده تومن رو خود فروشگاه میده و ده تومن رو خود فرد.
در مورد کتاب هاشم همه سر وقت به دستم رسید و یه بارم اشتباهی خرید کرده بودم پیک کتاب درست رو اورد و قبلی رو پس گرفت و تفاوت قیمتشم برام واریز کردن.به نظرم هرکتابی که توی تلکتاب نباشه بقیه جاهام نمیتونی پیدا کنی

به عنوان کسی از این تلکتاب خریده ، بسیار ناراضی هستم ، پول من رو خورده الان دوهفته هست که پول گرفته نه کتاب می‌فرسته و نه پول رو میریزن به حساب ، 5 روزه شماره کارت گرفتن ولی هیچ کاری نکردن، کلاهبرداری شرافت مندانه هست ، یک شخص بسیار بی ادب ‌. بی‌تربیت هم مدیر هست که شاید باورتون نشه گفتم که پول رو پس بده گفتن شما تو پول من 14 روز بازی کردید گفت ر....دم توی پولت و گفت برید شکایت کنید و هر غلطی می‌خواین بکنید ، و فحش هم دوباره داد ، من که شکایت کردم و دارم پیگری میکنم و پولم رو از طریق قوه قضاییه پس میگیرم و تو ای نماد سایت هم شکایت کردم و شکایت به نفع من شد و اخطار هم گرفت

شما مثل من تو درد سر نیوفتید و پولتون رو از دست ندید ، من الان پول بی زبون رو هنوز نتونستم پس بگیرم ، مطمئن باشید که شما هم مثل من اگر توجه نکنید گرفتار این کلاهبردار میشید  

و این رو هم بگم که کتابی رو که اصلا ندارن و انتشارات اون رو پخش نکرده دارن میفروشن ،من کتاب کمک درسی خریدم و یک ماه دیگه کنکوره میاد کتاب کنکوریوم که خود مهر و ماه فروش رو نداره میفروشه و بعد پولتون رو حاضر نمیشه پس بده  و  کلاهبرداری شرافت مندانه می‌کنه

ممنون

افتضاحتر ازاینها من ندیدم خیلیییی برخوردشون سطح پایین من کتاب سفارش دادم چن تاشو نفرستادن ویه ماهه دارم تماس میگیرم پولم روهم نمیدن خیلی طرز برخوردشون بد لحن افتضاح سطح برخورد داغون توعمرم مثل اینها ندیدم اشتباه نکنید کتاب نخرید نخرید نخرید که داغونن 

سلام اصلا معتبر نیست .لطفا خرید نکنین تلکتاب پول منو یکماه پیش گرفته نه تنها کتابی نفرستاده بلکه به من میگن چرا زنگ می زنی پیگیری می کنی . مدیرش فوق العاده بی ادب و بی تربیت هست .