2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای گلم

مامان محمدیونس عزیزم ممنون از حرفای قشنگ و تاثیر گذارت،راستشو بخوای مشکل من مقایسه کردن بچه ام با بچه های هم سنشه و چون میبینم خیلی از اونا ریزتره جوش میزنم

محمدامین 6 ماهه که بود بعد واکسنش تب شدید کرد و دو روز بستری شد بقول شما قدر سلامتیش اومد دستم همون موقع به همسرم گفتم من نا شکری کردم دیگه وزنش هر چقدر باشه برام مهم نیست فقط سالم باشه، ولی باز نمدونم چم شده

عزیزم یعنی محمد یونس 6ماهگی 6500 بود؟؟؟؟بهش چی میدادی وزن گیریش خوب شد؟؟

مامان مانی عزیز خوش اومدی،عزیزم پسرمن غلت میزنه و میشینه ولی چهار دست و پا نمیکنه
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
سلام به همگی پسر من اصلا لب به غذا نمیزد ولی الان خوب شده میخاستم تجربمو بهتون بگم من موقع غذا دادن آهنگ شاد میذارم بعد پسرمو میزارم تو روروک یک قاشق دست خودش میدم یه قاشق هم دسته خودمه بعد حواسش به قاشقشه هم به آهنگ من از فرصت استفاده میکنم غذا بهش میدم خداروشکر وزنش خوب شد برای کنترل وزنش که شنبه بردمش وزنش 9کیلو قدش74بوددکترش شربت زینک هم بهش داد
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام بچه ها

مامان مانی عزیز ، بچه های منم فعلا که با کمک میشینن و هنوز نمیتونن چهاردستو پا برن

تی تی جون ممنون خوبیم
البته خسته از شیطونی های بچه ها

فندق جون خوشحالم که بالاخره موفق شدی ، انشاالله تنش سلامت باشه
ماه هشتم :
هفته اول: زرده تخم مرغ پخته رادرآب جوشیده سردشده یا شیرمادر حل کنیدو با قاشق به شیرخوار بدهید، ازیک قاشق چایخوری شروع و طی یک هفته تا ده روز به نصف زرده برسانید (تخم مرغ بایدبه مدت 5 دقیقه درآب بجوشدو به آب مقداری نمک اضافه شود که تخم مرغ نشکند).
هفته دوم : حبوبات سهل الهضم مثل (عدس و ماش)
هفته سوم : آبمیوه مثل لیمو شیرین و یا آب سیب از یک قاشق مرباخوری شروع تا به تدریج به 30 سی سی برسد (آبمیوه با فنجان یا قاشق به شیرخوار داده شود) ماست
هفته چهارم : تکه های کوچک نان
سلام نینی جون پسر من موقع تولد وزنش 4350بود با توجه به وزن موقع تولد الان باید 10کیلو بود متاسفانه وقتی وارد7شد دیگه وزن نگرفت لان دوباره بهتر شده کلا من با مشاور خیلی صحبت میکنم مشاور میگه خونه اگه محیطش شاد باشه رشد بچه خوب میشه هم جسمی هم روانی من باوجود مشکلاته زیادم اما خونه رو شاد نگه میدارم دیگه چاره ای نیست بخام غصه بخورم شیرم بد مزه میشه بچه هم افسرده میشه الان ما داریم آینده بچه هامونو میسازیم اگه بخایم افسرده حال باشیم بچه های شادی نخواهیم داشت شاد باشید همتون
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام گل دختر دوم من 22 تیر بدنیا اومده. الان 8300 وزنشه دور سرش 43.5 و قدش 70 . مرگز بهداشت میگه همه چی خوبه فقط این ماهی کم اضافه کرده بود که با خواهرش مقایسه کردم دیدم اونم که به غذا افتاد اول وزنش کم شد. کامل میشینه . کم غلت میزنه چون بیشتر دوست داره بشینه. ولی چیزی نمیگه!!!! وحرف نمیزنه. سینه خیز هم که هیچ!!!! البته اولی هم نرفت. شبا هم کلا بمن تو خواب چسبیده وخوابش سبکه .
سلام تپلااااااااا حوبید؟آیلین خانم و من این ماه هنوز وقت نکردم ببرمش بهداشت.قشنگ میشینه چهار دست و پا میره دو تا دندون در اورده .بابا و ماما میگه. همه چیزم میخوره در واقع همه چیز و به شیر من ترجیح میده اگه در حال شیر خوردن باشه و غذا بیاد وسط دیگه اصلا شیر نمیخوره و حمله میکنه به سفره من زیاد رو برنامه بهداشت بهش غذا نمیدم همه چی بهش میدم غذای پای سفره هم بهش میدم بخوره
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
منم گاهی غذای سفره یه کوچولو بهش میدم. ولی گلاب بروتون شکمش سفت شده و خیلی ا ذیته. گرچه بچم اهل گریه نیست.روزها هم چون از اول بغلش نکردم برای خودش بازی میکنه. بچه های من تو حرکت تنبلند اولی هم 8-9 ماهگی چهاردست وپا رفت.
تی تی جون دختر من یا با می می میخوابه یا رو پا.
راستی کسی ایده ای برای یبوست نوزاد نداره که زودتر خوب شه؟
ماشالله بهار چه جلو افتاده کوچولوت
دختر من یه دندون کوچولو در آورده از پایین .غلط هم خیلی میزنه .چهار دستو پا نمیره . شصت پاشو هنوز به دهن نرسونده . خودم میگم شاید قدش بلنده سخته براش .......... ولی صداهای ابابابابابا زیاد داره غذا هم من گوشت چرخ شده بز رو یه تکه کوچولو با برنج و سبزی خشک میپزم و میکس میکنم بهش میدم . حریره بادوم میدم . مرغو برنج میکس شده .سوپ با گندم و رشته ماکارونی بهش میدم . یه کوچولو کره هم تو غذاش میندازم . سیب زمینی هم بهش میدم
الان توی 7ماه و نیمگی 10.700 k و 75 cm
اللهم صل علی محمد وال محمد
سلام بچه ها

تورو خدا کمممکککک شیرم خیلی کم شده شیرافزا هم میخورم فایده ای نداره،
محمدامین شیشه هم نمیگیره که بهش شیر خشک بدم
چیکار کنم و چی بخورم شیرم بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو