2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
ممنون مامان آنیتا و پالیز جان💕
یکمی بهتر و سرحالتر شده،امروز بعد از پنج روز یکم اشتهاش برگششته،ولی هنوز سرفه ی زیاد میکنه و تبش قطع نشده
هر چی وزن گرفته بود تو ماه گذشته کم شد😢
پالیز جان مراقب خودت باش زودتر سلامت شی و دو تا گل عزیزت انشاالله سلامت باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل وفرشته های خوگشلشون

واااااای محمد امینم منو کشت به زور شیرش میدم وقتی بیرون هستیم که اصلا نمیخوره
بچه ها نی نیای شما هر چند ساعت شیر میخورن؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد امین فاصله شیر خوردنش از وقتی غذا میخوره 5-6 ساعت شده ،زیاد نیست؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
سلام به روی ماهتون

ممنون انیتا جان ، بد نبینی عزیزم
مرسی تی تی جان ، اره مراقبم که بچه ها نگیرن
تی تی جان چه واکسنی تو هفت ماه !!! راستش این بهداشت به منم گفته بود تو هفت ما بیاری ، نمیدونم چرا دودل موندم ، اخه تو هفت ماه که واکسن ننوشته تو جدول ؟!
تی تی جون شیرشو نگه دار ، حسابی گشنه بشه ، موقع راه افتادو هواپیما بده هم گوش درد نگیره و هم بگیره بخوابه تا تو راحت باشی ، من که اینطوری میکردم
مامان محمد یونس جان ، مرسی عزیزم سلامت باشی ، خدارو شکر که گل پسر شما هم داره خوب میشه ، نگران نباش انشاالله این ماه جبران میکنه و حسابی تپل مپل میشه
هدیه اسمانی عزیزم غصه نخور گلم ، پسر کوچیک منم همینطوریه ، فاصله شیرشو زیاد کرده با همون مقدار و بیرون هم از بازیگوشی اصلا شیر نمیخوره
نگران نباش ، با دکترش مشورت کم ، دکتر به من که گفت زیاد بهش فشار نیارم ، تا از اینی هم که میخوره زده نشه ، گفت بعضی از بچه ها اینطورین دیگه یا از بازیگوشی یا از بی اشتهایی و یا از بد غذایی هستش
در کل سعی کن ویتامین هاشو به موقع بدی و ، غذاهایی که دوست داره رو بده ، تا حد اقل همونط که میخوره ، گوشت بشه به تنش انشاالله
سلام ببخشید گلهای من
پسرم جزشیر خودم هیچی نمیخوره به نظرتون خطر نداره وزن هم نمیگیره
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
فندوق عزیزم بهتر اول با دکترش مشورت کنی ، ببین اون چی میگه ، اگه فقط از سر لجبازی باشه نخوردنش ، به نظر من مزه هارو براش امتحان کن ببین کدوم مزه رو دوست داره
یا مثلا ببین چطوری سرگرم میشه و غذا میخوره
پسر کوچیک من با صدای ضبط چند قاشق غذا میخوره
شما هم امتحان کن ببین با چی میتونی سرگرمش کنی
گلهای عزیزم ممنونتونم براش سوپ مرغ ماهیچه فرنی حریر بادام بیسکوییت مادر با شیر خودم قاطی میکنم موز میدم البته خداروشکر امروز پدرش کلی براش رقصیده اونم از خوشحالی کمکی از سوپ و سرلاک خورد میخام شو شو بفرستم کلاس رقص تو رقصش تنوع ایجاد کنه شاید پسر ما به غذا بیافته
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلااام دوست جونیا!!!!!!

فرشته هاتون خوبن ایشالله؟؟؟

مامانای گل میشه برنامه غذایی بچه هاتونو واسم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
ببخشین ممنون میشم اگه بگین تقریبا چقدر از هر کدوم باید بخورن
سلام بچه ها

بالاخره بردمشون دکتر واسه وزن
راستش نرفتم بهداشت ، نمیدونم چرا

هر دوشون قدشون 70 بود
وزن کوچیکه 7 کیلو فقط از ماه پیش 200گرم زیاد شده بود ... خستم کرده دیگه ، تازه یه هفته هم هست سرما خورده ، دیگه هیچی نمیخوره
وزن بزرگه 8400 بود ، اینم دیگه داره مثل اون بد غذا میشه ، اخه تو یک ماه همش 400گرم ، نکرده نیم کیلو زیاد شه
هدیه اسمانی جون ، همونطور که تی تی جون گفت ، بین ١٠ تا ١٥ قاشق مقداریه که میتونه بخوره

من خودمم که فقط در روز یک بار غذای کمکی میدم به اینا
حالا هر چی که شد ، مثلا : سرلاک یا فرنی یا اگه سوپ باشه از سوپ یا زرده ی تخم مرغ با کره