پالیز جون دیگه از دو سه بار گذشته 5 بار بیدار میشه خیلی خستم میکنه بدیش اینه که سر کار هم میرم یعنی اصلا نمیذاره بخوابم، شیر هم میدم چون تا نخوره نمیخوابه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان محمد یونس جان چربیشو بگیر عزیزم ......... منم پنجشنبه گوش صایما رو سوراخ کردم ........ خدا رو شکر اصلن بابت گوشش اذیت نشد من فکر میکردم زوده هنوز روروک آخه صایما هنوز نمیشینه ...... بچه ها نی نی های شما دندون در آوردن ........ صایما که نداره هنوز
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
پری جون و بهار جون من از دکتر که پرسیده بودم گفته بود تا شش ماه ممکنه پریود عقب جلو بشه یا اینکه نیاد ، اما بعد از شش ماه توصیه میشه به دکتر مراجعه کنید تا خدایی نکرده موردی نباشه
سلام ببخشید میشه اومدید جواب منو بذارید.پسرم25تیر92به دنیا اومده الان فرنی میدم ولی دوست نداره از کی میشه سرلاک داد؟سوپ کی شروع کنم؟
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن