2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم الان شش ماه و نیمشه منم بهش فرن .سوپ یه وقت هم بسکوییت مادر با اب نرم میکنم بهش میدم خدارو شکر غذا رو خوب میخوره ...... ولی هنوز برنامه آموزشی براش شروع نکردم .......
اللهم صل علی محمد وال محمد
سلام بچه ها
من امروز رفتم واکسن بچه هارو زدم
وای چقدر خودم استرس داشتم

موقع زدن امپول درد داشتن و گریه کردن
اما من نیم ساعت قبل رفتن استامینوفن دادم ، زود خوابشون برد
خدارو شکر تا الان که تب نداشتن ، بعد ٤ ساعت از دادن استامینوفن اول بازم دادم ، تا دردی نداشته باشن و تب هم نیاد سراقشون
امروز کمپرس یخ و فردا باید کمپرس گرم کنم
به هر دو پاشون امپول زدن

قد هم هردو ٦٦ سانتیمتر بودن
وزن هم بزرگه ٨ و کوچیکه ٦،٨٠٠ بود

از شماها کسی نرفتههههههههههههههه
من امروز دخترمو بردم دکتر قدش 70 و وزنش 6.700 بود، راستی دکتر گفت شبها که بیدار میشه بهش شیر نده فقط پیش پیش کن بخوابه بذار عادت نکنه چون هم خودش اذیت میشه هم شما، اون از گشنگی بیدار نمیشه میخواد مطمئن باشه کسی پیشش هست
واااااااای نه پری جون ، ترو خدا به غذا نخوردن عادت نده
دکترارو ولش کن ، همه رو مانکن میخوان
دختر تو قدش از بچه های من بیشتر و وزنش مثل پسر کوچیک من کم

تورو خدا شبا اگر هم بیدار نشد ، دو بار تو همون خواب حداقل شیرش بده
پسر کوچیک منم وسطا کلا میخوابید و بیدار نمیشد اما من انقدر شبا بیدار شدم و شیرش دادم ، خدارو شکر داره عادت میکنه به خوردن
نزار به گشنه خوابیدن عادت کنه ، بعدن نمیتونی درستش کنی و غذاشم کم میشه
بچه تادو سالگی بایید خوب تغذیه بشه
اتفاقا اگر شیر بخوره و بخوابه ، خوب جون میگیره
وزن بچه اگه بالا باشه بد نیست ، چون با هر سرماخوردگی و دندون در اوردن و راه رفتن بچه خودبه خود وزن از دست میده و بی اشتها میشه
اما اگه یه زره هم کم وزن باشه دیگه تو این دوره ها نمیشه کنترلش کرد و خود ادم با دیدن بچه های هم سنش غصه میخوره
من صایما رو هفته پیش بردم واکسن خدا رو شکر دردش زود تموم شد ولی با وجود استامینوفن با زهم تب کرد قدش 72 و وزنش 9400 ( ماشالله یادتون نره )
این هفته هم متاسفانه سرما خورده
فقط هیچ آموزشی رو باهاش شروع نکردم شماها چی آموزشی رو با نی نی ها روع کردید ؟؟؟
صایما شبا 1 می خوابه معمولا 6 بیدار میشه بهش شیر میدم ........ چون شیر خشک هم م یخوره خوابش عمیق میشه در روز که شیر خودمو بیشتر بهش میدم زیاد نمی خوابه ............
بچه ها شما چه مارکی برا پوشک استفاده میکنید؟؟؟
تی تی جان ممنون از پیشنهادت ، هاگیز هم امتحان میکنم
اره اوی بیبی عطرش خیلی تنده
باز پریما بهتر بوی عطرش خیلی کمتر ، جنسشم خوبه ، من بیشتر از پریما راضیم تا حالا

پسر کوچیک من تازه داره غلت میزنه ، بزرگه تنبل تره
تو بقلم میشینن و به تنهایی نمیتونن فعلا
چاردستو پا که فکر نکنم حالا حالاها برن

راستی بچه ها شما نینی هاتونو تو رورئک گذاشتین ؟؟؟؟ خوبه ؟؟؟ بچه میتونه تو این سن باهاش سرگرم شه ؟؟؟؟ یا تکون بخوره ؟؟؟
من دلم میخواست بگیرم ، گفتم اگه تجربه ای دارید بپرسم از شما
ممنون
تی تی جون وزن اولش 3180 بود که تا سه ماهگی به خاطر رفلاکسی که با شیر خشک داشت اصلن جون نگرفت اما بعد از اون که کمتر بالا می آورد وبهتر شد ......... ذا کمکی هم بیشتر فرنی درست میکنم یا سوپ سیب زمینی با برنج و هویج ........
از اولین روز چهار متهگیش غلط زد اما تازه میتونه یه کم بشینه و وقتی غلط زد یه دور برگرده بیاد رو کمر ......... یه مدت هم زیاد از خودش صدا در می آورد اما الان کمتر شده ......... پوشک رو هم مارک پامپرز همش پس میداد الان مولفیکس استفاده میکنم راضی ام .
سلام کسی هست؟
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن