2777
2789
من قصد دارم بعد از اتمام مرخصیم از کارم استعفا بدم... نمیدونم باری این که بیمه حقوق شش ماهم رو بده حتما باید از محل کارم شروع به کار بگیرم یا نه... و این که اولین روزی که من میرم سر کار شروع به کارم به بیمه اعلام میشه یا باید یه مدت برم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون من اردیبهشت زایمان کردم.6 ماه بعدش میشد مهر ماه.بیمه بیکاریم رو از روی حقوق پایه چند ماه قبل از آخرین واریز حساب کردن.یعنی افتاد به چند ماه قبل از اردیبهشت.بعنی با پایه سال قبلش حساب شد.
من آخر مهر مرخصیم تموم شد ولی حداقل یک ماه بعد از شروع به کار بیمه ات رد بشه مال من که اینجوری بود من دو ماه بعد از اینکه برگشتم سرکار حقوق شش ماهمو گرفتم ولی بعضیها بعد از سه ماه مرخصی میومدن نصفشو می گرفتن فقط اینو می دونم که شرکت ما قبول نمی کرد نامه شروع به کارو بدون اینکه برگردم بدن بهم
من هم توی سایت تامین اجتماعی خوندم که بعد از شش ماه باید حداقل یه روز سرکار بیای و توی لیست بیمه برات کارکرد رد بشه . چون توی شش ماه مرخصی اسمت توی لیست بیمه اومده ولی کارکرد صفر بوده.
"فروشگاه پوشاک نی نی پوش" - پوشاک مارکدار با کیفیت، با مناسبترین قیمت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=33001
2810