2777
2789
عنوان

یک روش خوب برای یادگیری زبان انگلیسی در خونه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 21141 بازدید | 56 پست

فیلم دیدن و اهنگ گوش کردن بعدشم کتاب خوندن...من خودم دیکشنری دارم وقتی شبکه های انگلیسی زبان نیگاه میکنم و ی کلمه که معنیشو نمیدونم و اونجا میشنوم یا میبینم بعدش میرم توو دیکشنری میگردم معنیشو پیدا میکنم اینطوری همیشه هم یادم میمونه ...مثلا کلمهparsley واسه اولین بار توو تی وی دیدم و بعد اون هیچوقت فراموشش نکردم و حتی واس اصطلاحاتم اینجوری بوده.خیلییییی تاثیر داره

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶سال سفیر رفتم قبلشم کلی خود اموز و کتاب خودم خریدم اما نه میتونستم صحبت کنم نه بفهمم نه بخون منه فیلم ببینم نه اهنگ یعنی کاملا صفر بودم بعد از طریق خواهر زاده زنداییم که تابحال پاشو تو کلاس زبان نزاسته بود با یه خانمی اشنا شدم که به بچه های خارج از کشور که مشکل زبانی دارن یا بچه های ایران که میخوان سریع برن اونور یا مدرک بگیرن اشنا شدم بعد خداروشکر ۶ماه باهم کلاس مجازی رفتیم بعد هم الان ایلتسم رو گرفتم ایشالا تا اخر امسال هم از ایران میرم  توصیه من به تو بگرد یه معلم عالی مث این خانم پیدا کن😘

سلام دوستان من لیسانس اموزش زبان هستم خواستم یه چیزیو بگم.. برای یادگیری زبان اگر اول راه هستید یعنی صفر هستید کلاس برید و بعد به یک سطحی رسیدید ک از ابتدایی در اومدید ازون ب بعد خودتون میتونید بخونید. الکی هزینه نکنید حتی من الان خودم برا ایلتس یا تافل میتومم لخونم. فقط گرامزتون ارتقا پیدا کنه بعش دیگه همه چی راحته واقعا اونقدر سخت نیست که فکر میکتید. باز م من ایمیلم و میزارید سوال داشتید جواب میدم. f4timaa.d1374@gmail.com 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی با مناسب ترین قیمت و تضمینی با جدیدترین متد آموزشی توسط دکتر سارا عبادی مدرس مجرب زبان انگلیسی، همکاری موثر ( نظارت و مدیریت آموزشی ) با آموزشگاه ایرانمهر و سفیر هیات علمی دانشگاه، مدرس زبان عمومی، مهارت ها، آیلتس، PTE , MSRT, EPT و کنکور

09356876377

تدریس خصوصی زبان انگلیسی با  قیمت مناسب و تضمینی با  متد جدید آموزشی دکتر سارا عبادی مدرس مجرب زبان انگلیسی، همکاری موثر ( نظارت و مدیریت آموزشی ) با آموزشگاه ایرانمهر و سفیر هیات علمی دانشگاه، مدرس زبان عمومی، مهارت ها، آیلتس، PTE , MSRT, EPT و کنکور

سلام دوستان من لیسانس اموزش زبان هستم خواستم یه چیزیو بگم.. برای یادگیری زبان اگر اول راه هستید یعنی ...

دقیقا درسته

اول باید ادم چند ترم کلاس بره تا رو غلتک بیفته، بعدش به صورت خودخوان و با دیدن فیلم میشه تقویت کرد

من خودم اشتباهم این بود که خودم شروع به خوندن کردم و در 6 ماه هیییچ پیشرفتی نکردم. بعدش چند ماه کلاس رفتم که روش زبان خوندن رو یاد بگیرم، بعدشم فقط کتابای 1100 و essential words رو خوندم و مرور کردم. همزمان هم از پیج @Englothiastic کلیپای فرندز با زیرنویس همزمان انگلیسی و فارسی دیدم که خیلی رو لیستنینگ و اسپیکینگم تاثیر گذاشت.