2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد ازدواج

9413 بازدید | 11 پست
سلام خانوما من چند روز دیگه سالگرد ازدواجمونه واسه همسرم نمیدونم چی بخرم برای تولدش گوشی خریدم ،اما نمیدونم برای این مناسبت چی براش بخرم که تکراری نباشه،نمیخوام عطر یا لباس یا ازین جور چیرا باشه تروخدا راهنماییم کنین
دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا ++دردا که راز پنهان خواهد. شد آشکارا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمی سومین سالگرد ازدواج طبق رسم اروپایی و آمریکایی اش میشه کریستال.می تونی یه تیکه که همسرت بهش علاقه منده از جنس کریستال واسش بگیری.از ئسایل تزئینی تا لوازم خونه.لیوان- جام- گلدون-مجسمه.-جا کلیدی...
مرسی آخه ازین هدیه ها ریاد برش خریدم دلم می خواست یه چیر تک باشه ،تازه فهمیدم اونم رو کادوهاش خیلی حساسه
دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا ++دردا که راز پنهان خواهد. شد آشکارا
سلام
سالگرد ازدواجتون مبارک
منم هفدهم سیزدهمین سالگرد ازدواجمون بود برای شوشو یک هلی کوپتر 4 کاناله خریدم.اخه تو این سال ها همه چیز گرفته بودم دیگه هیچی به فکرم نمیرسید.اما شوشو خیلی خوشش اومد. عاشقش شده همش میگه فردا که جمعه هست بریم یه محوطه باز که من هلی کوپترمو بپرونم.ههههههههههههههه
مردا هنوزم یه جورایی بچه هستن دیگه