2777
2789
عنوان

مامانای شاغل که مثل من مجبورند بخاطر مخارج زندگی کار کنند ..

| مشاهده متن کامل بحث + 5904 بازدید | 77 پست
شیوا جون به سایت نزدیک نیستم اما با بوی مواد که گهگاهی میپیچه چکار کنم؟
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
جیران جونم... رییس ما هیچ بویی از انسانیت نبرده بددهن هست و دائم دهن کجی میکنه... من الان 8 ساله که دارم کار میکنم از اولش هم با فوق لیسانس شروع کردم ولی بدون اینکه منو بشناسه بی حرمتی می کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دکترا مشورت کردم. اونا زیاد روی این مساله حساس نیستن... میگن ماسک بزن.... مسئولیت قبول نمیکنن
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
مدیر قبلی ما خیلی به کارمندان احترام می ذاشت ما هم از جون و دل براش کار می کردیم.. اما حالا چی؟ دقیقا روزیکه می خواستم زایمان کنم اون رفت و این احمق اومد... همون اولش می گفت تا درد زایمانت شروع نشده توی اداره بمون.. و متاسفانه دردم شروع شد و اورژانسی سزارین شدم
امیدوارم خدا تقاص مارو از این انسان نماهای ظالم پس بگیره..
راستش من یه جای دولتی کار می کنم.. همکاران من در بخش های دیگه خیلی راحت بخاطر داشتن بچه کوچیک از مدیرهای مربوطشون دور کاری گرفتن و دو یا سه روز در هفته میان سرکار ولی این اصلا زبون آدمیزاد نمی فهمه
حالا یکی هم به من کمک فکری بده.من شاغل بودم و بعد به دنیا اومدن دخترم نرفتم سر کار.الان 8 ماهشه.بدجوری از خونه موندن خسته شدم.اگه نرم سر کار زندگی تامین میشه ولی چون یه دفعه قسطامون سنگین شده توقعاتمو خیلی کم کردم و هم خودم هم شوهرم خیلی اقتصادی داریم رفتار میکنیم.حالا موندم برم سر کار یا نه؟البته بگم کار من 4 ساعته حقوقم 700 .می ارزه برم؟مامانا هم تقبل کردن بیان خونه بچه رو نگه دارن.مشکلم اینه که میترسم بچه خستشون کنه.یا خودم دلم براش تنگ بشه بعدها پشیمون بشم .نمیدونم چیکار کنم.میخواستم بهتون بگم که خونه موندن هم سخته خیلی کسلم
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
...برام دعا کنید بهم مرخصی بدن موقع حاملگی. کارمو از دست ندم.
2810