2777
2789
عنوان

میشه دو قلو باردار باشی اما سونو مشخص نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 143763 بازدید | 77 پست
سلام عاطفه جون .من این تاپیکو میخوندم شمادوقلو باردار یودین؟

سلام جیگر، نه گرچه هنوزم هرکی شکممو میبینه میگه دوقلوعه؟؟؟ و همچین بتام خیلی بالا بود. ولی سونوی ۳۲ هفته گف یک قلو میباشه😉

سلام جیگر، نه گرچه هنوزم هرکی شکممو میبینه میگه دوقلوعه؟؟؟ و همچین بتام خیلی بالا بود. ولی سونوی ۳۲ ...

مرسی عشقم ک جواب دادی😘😘😘😘😘ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزدلم

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، ایشالله نی نی شما هم دوقلو یا یک قلو هرچی صلاحه باشه و سالمو خوشگل دنیا بیاد😍

مرسی عزیز دلم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

منم یکی ازهمسایه هامون دخترش حامله شده و بوده ک گفتن بچه سالمه ماه اخربرای زایمان سونوکردن.  ک بهش گفتن بچت دوتاسرداره و باید بندازیش یانگهداری کنی و بعدموقع زایمان فهمیدن ک دوقلو دوتادخترنازداره الانم بچش خداروشکرسالمه

سلام ؟اره عزیزم میشه.. من دوقلو دارم بار اول تو 6 هفتگی رفتم صدای قلب نی نی و بشنوم تو سونو نشون ندا ...

عزیزممم چه جالببب یغنی اصلا کیسه نینی دومتون هم مشخص نبود؟؟تو سونوی ان تی مشخص شد دوقلوان؟؟خیلی جالب بوده..سونوهاتون جای معتبر بود و مشخص نشد؟

اره میشه من تا پنج ماهگی اصلانمی دونستم دوقلو باردارم

وای یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه من عاشق دو قلوام

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
وای یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه من عاشق دو قلوام

فقط ببخشید یه سوال مگه دوتا قلب نمیزنه وقتی دو قلوان چطور متوجه نمیشن؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
سلام ؟اره عزیزم میشه.. من دوقلو دارم بار اول تو 6 هفتگی رفتم صدای قلب نی نی و بشنوم تو سونو نشون ندا ...

وا خدا کنه برا منم دوقلو باشه اولین سونو رو رفتم ولی صدای یه قلب بود

2810