2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
وای میشاد خیلی عالیه.....
منو یاد اون موقع هایی انداختی که سرکار می رفتم صبحها ساعت پنج و نیم از خواب بیدار می شدم و ساعت شش سوار سرویس می شدم. ساعت هفت و ربع می رسیدم محل کارم و تا ساعت چهار و ربع اینقدر کار می کردم که اصلا نمی فهمیدم چطور زمان گذشت. حتی از ساعت نهار هم استفاده نمی کردم. ساعت چهار و ربع با سرویس می اومدم یک استخر نزدیک خونه مون یک روز در میان استخر می رفتم بعد هم تازه سرحال و شاداب می رسیدم خونه، تازه شروع به کارهای خونه می کردم چون مامانم شاغل بود و خیلی فرصت انجام کارهای خانه را نداشت. میهمانی می رفتم، با دوستانم سینما می رفتم، خرید می رفتم ..... وای که چقدر پرانرژی بودم.

خیلی شروع خوبیه،
حالا بخاطر دیروز توبیخ شدی یا نه؟

استخر فراموش نشه .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عارفه جان ما هم همگی مثل شما هستیم.
تصمیم گرفتیم از امروز تغییرات کوچک اما اساسی و مستمر در زندگی مان ایجاد کنیم.
شما هم شروع کن . یا علی

با کارهای کوچک شروع کن که زیاد اذیت نشوی.
هر جور که خودت صلاح می دانی یک برنامه ریزی کن.
مثل تمیز کردن خانه، خریدهای لازم و عقب افتاده، ورزش کردن که خیلی مهمه حتی اگر در خانه باشه، رقص هم خیلی خوبه البته اگر اهلش باشی، عبادت کردن و نزدیک شدن به خدا هم فراموش نشه،
رسیدگی به وضعیت ظاهریت، مثل پوشیدن لباس مرتب، آرایش ملایم در خانه، ایجاد تغییرات ظاهری و.....

خب من که امروز صبح را خوب شروع کردم.
صبحانه را آماده کردم و پسرم را راهی کلاس زبان و همسرم را راهی محل کارش کردم.
دخترم هم خوابه، خودم هم صبحانه خورده ام. آماده هستم برای شروع کارهای روزانه

من طبق یک عادت قدیمی کارهایی که باید انجام بدهم را در یک سررسید یادداشت می کنم و بعد از انجام هر کاری آن ر ا خط می زنم.
سالهای پیش این سررسید خیلی پروپیمون بود ولی هر سال که میگذره ورقهای سفیدش بیشتر میشه.
یادداشت کردن کارهای روزانه حتی کارهای پیش پا افتاده مثل ظرفشویی خیلی به آدم انگیزه می ده.

می دونید بچه ها من تا ساعت 3:30 سرکارم بعدم که می رم خونه اکثراً خونه مامانمم ولی اصلاً هیچ وقت حوصله کاره خونرو ندارم پسرمم هم 8 ماهشه هیچ وقت نمی گذاره از پیشش تکون بخورم اون که می خوابه من وقت دارم به کارهام برسم همیشه خونمون به هم ریحختس دو هفته یه بار یه خانومی می یاد و خونرو تمیز می کنه ولی بازم همیشه بهم ریختس من تو محل کارم خیلی فعالم ولی تو خونه اصلاً حوصله کار کردن ندارم لطفاً اگر کسی می تونه کممکم کنه اصلاًیگه حوصله ندارم به خودم برسم و وقت نمی کنم حتی یه آرایش گاه برم البته می دونم وقت نمی کنم بهونس و اگه بخوام میشه همسر مهربون هم خیلی کمکم می کنه ولی چی کار ککنم حوصله کارو ندارم و خیلی خیلی زود خسته می شم
شیوا جون اتفاقا به نظر من شما که شاغل هستید باید نظم بیشتری در کارهایتان داشته باشید.
شاید چون بیشتر اوقات منزل مادرتان هستید خیلی در خانه خودتان حوصله کارکردن نداشته باشید. مرحوم مادربزرگم همیشه می گفت : خونه وقتی جمع آوری باشه دیگه تمیز کردنش کاری نداره. واقعا هم همینطوره . من تا قبل از اینکه اینقدر شلخته بشوم قبل از بیرون رفتن از خانه عادت داشتم همه جا را مرتب می کردم. یعنی اگر برای یک کار کوچک نیم ساعته هم می خواستم از خانه بیرون بروم همه جا را مرتب می کردم. شوهرم همیشه به تمسخر می گفت : برای اجنه ها مرتب می کنی ما که خانه نیستیم.
به نظرم بهتره شما هم صبح ها قبل از رفتن به سرکار کمی زودتر بلند شوید و خانه را مرتب کنید و اینکه ظرف نشسته نداشته باشید.
من تا زمانی که ماشین ظرفشویی نداشتم بیشتر اوقات آشپزخانه ام پر از ظرف کثیف بود ولی حالا هر ظرفی را که کثیف می شود داخل ماشین می گذارم. وقتی هم ظرفیت ماشین تکمیل شد فوری سعی می کنم ظرفها را بشویم تا آشپزخانه مرتب باشه.
دیده ام خیلی از خانم های شاغل از اینکه فرصت نمی کنند تا به خودشان برسند گله مند هستند. به خودتان بقبولانید در هفته چند ساعتی برای خودتان باشید. یا مرخصی بگیرید یا از مادرتان کمک بخواهید تا با نگهداری از فرزندتان ساعتی را برای خود داشته باشید. در این وقت اضافه می توانید آرایشگاه بروید، ورزش بکنید، ساعتی را با دوستانتان بگذارنید، حتی یک حمام دلنشین بروید، استخر و خیلی کارهای دیگر که اگر بخواهید می توانید انجام دهید.
نیکی عزیز ممنون از راهنماییت من هم ماشین ظرفشویی دارم و ظرفها را تو اون می گذارم ولی فکر می کنم بقیه این کارو نمی کنن و خواهرم می گه با این کار ظرفها بو می گیرن عذاب وجدان دارم که شاید من خیلی تنبلم من دوران بارداری و قبل از اون استخر می رفتم ولی الان تو 8 ماه یه بار استخر رفتم خیلی دلم می خواد برم شاید عسل و آبلیمو اثر داشته باشه حتماً امتحان می کنم بازم ممنون
سلام

متاسفانه به خاطر بی خوابی دیشب من الان پا شدم....
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بله اسم خودمه. :)
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شیوا جون برای همین بود که گفتم باید سعی کنیم شبها زودتر بخوابیم.
البته خانم های خانه دار اگر مجبور نباشند صبح ها زود بلند نمی شوند. ولی من مجبورم چون هر روز صبح باید پسرم را راهی کلاس های تابستانی بکنم، روزهای زوج دخترم را راهی مهد بکنم، همسرم هم هر روز صبح ساعت هشت و نیم صبح از خونه بیرون می ره،

اگه بشود کلاس ورزشی در ابتدای صبح ثبت نام کرد مجبور می شویم صبحها زود بلند شویم.

قدیمی ها می گفتند : خدا روزی را اول صبح تقسیم می کنه، هر کی خواب بمونه روزی کمتری نصیبش می شه.
2810