2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
من باردار بودم خیلی بهتر بودم. بعد از زایمان هم خوب بودم. چون هنوز هیجان داشتم. یواش یواش داغون شدم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مرسی از همه دوستان برای همفکری. بد قول و تنبل نشین ها. فردا شب بیاین و ا کارهایی که انجام دادین بگین. باشه؟
افرین خانومای خوب
قدم اول همین بود که برداشته شد
من برم که الان همسرم صداش درمیاد میگه چرا کارا رو به من سپردی ولی خودت نیستی
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیوای عزیز نمی دانم شما چه مدت بعد از ازدواج باردار شدید
ولی بچه شیرینی زندگی هست. یک کم فکر کنم اگر الان باران نبود چه می کردی؟ می رفتی میهمانی؟ سینما؟ سرکار؟ ورزش.....
نمی دانم بارانت چند سالش هست ولی بگذار یک کم از آب و گل در بیادش حسابی لذتش را می بری مخصوصا که دخمل هم هست.
دوست جونا برم پشملم داره بیدار میشه

شیوا جونم بچه شیرینه ببین چه قدر دوستش داری که حالا میخوای براش بمیری

حالا فکر میکنی ماها که عاشق بچه بودیم و براش تلاش کردیم مشکل نداریم میگم من خودم خیلی موقعها واقعا دیونهه میشم حتی چند شب پیش بچم رو که نمیخوابید دعوا کردم چه گریه ای کرد

دلم براش کباب شد
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من 5 سال بعد از ازدواج بالاخره تسلیم شدم نی نی بیارم. الان سه ماهشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مرسی مامان سمیه جون و نیکی جون. کلی انرژی مثبت به دادین
شیوا جون من اگه دخملی داشتم ( خیلی دختر دوست دارم) حتما یکی از برنامه هام این بود که برم باهاش لباس بخرم و با هم ست کنیم و پز بدیم ههههههههه) وای چه شیرین
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
عاشق دخترم هستم ولی همش زور بهم داره هههههههههههههه
آره دوست جونا فردا بیاین و از کارهایی که انجام دادین بگین دوست جدید هم حتما پیدا میکنیم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
منم خیلی با دخترم با لباساش حال میکنم. دخترم روز به روز قرتی تر میشه من شلخته تر.
به نظر من یکی از علت های بی حالی در طی روز بی نظمی در خواب هست. برای شما خانمهایی که کوچولو دارید و بایدشیر بدهید به نظرم بهتره شبها زودتر بخوابید تا در طی روز بیحال نباشید.

من اگر قرص خواب نخورم شبها حدود ساعت دو می خوابم و صبحها ساعت هفت بلند می شوم. بعدازظهرها هم بین ساعت دو تا چهار استراحت می کنم.

خواب کافی و البته با کیفیت خیلی در سرحالی و شادابی موثره.

پس بهتره ساعت خواب را هم تنظیم کنیم.
سمیه جون اگه دوست داشتى یه کلوب درست کن آخه اونجا اتوماتیک ریفرش میشه بهتره...... البته اگه دوست داشتید :)

آره ساعتِ خواب خیییلى مهمه ..... من روزایى که صبح زود بیدار میشم خیییلى انرژیم بیشتره....�
شب همگی خوش
تا بحال شرح حال خودم رو از زبان دیگران به این رسایی و شیوایی نشنیده بودم!!!!!!!!!
منتظر شنیدن نظرات و برنامه ها تون هستم
توروخدا به من هم کمک کنید
نجات بک معتاد نجات جامعه است هههههههه
اگه تاپیک زدین منو دریابین
فردا چک می کنم نوشته هاتون رو
شب تون بخیر چون می دونم فردا دوباره تا 11 می خوابم و کارهایی که به خودم قول دادم بازم می مونه!!!!
باورتون نمی شه که ظرفهای آشپزخونه رو از صبحانه تا حالانشستم!!!!!!!!!!!!!!
دیشبم اگه مادرشوهر و شوهرم به دادم نرسیده بوذن جلوی جاریم آبروم می رفت
با کمک همه بازم نتونستم یه شام درست حسابی درست کنم
تازه ساعت 9شب تازه رفتم شام درست کنم که لازانیا درست کردم 11 خورذیم ولی آنقدر خسته شدم و غر زدم یغنی پروژه ای شده بودا!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی غر می زنم
زودم از همه چیز خسته می شم
هفته پیش رو از شنبه تا جمغه شمال و گشت و گذار بودم ولی بازم آدم نمیشم
تصمیم گرفتم دوباره برگردم سرکار
نظر شما چیه ؟
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
سلام صبح همگی بخیر.اولین کاری که کردم امروز صضبح از خواب پا شدم و با سرویس اومدم شرکت.به جای اینکه نیام یا با آژانس با تاخییر بیام.به خاطر انرژی مثبت دیشب شما دوستان
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
روانشناسان می گویند نتایج یک بررسی جدید نشان داده است که پس از ۵ هفته تمرین مدیتیشن و مراقبه، تغییراتی در فعالیت مغزی ایجاد می شود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، متخصصان دانشگاه ویسکونسین در این مطالعه تاثیرات مدیتیشن روی فعالیت مغزی را در یک دوره کوتاه مدت بررسی کردند.
در آغاز مطالعه از تمام داوطلبان تست فعالیت الکتریکی مغزی گرفته شد. سپس از گروهی از این افراد خواسته شد که در تمرینات مراقبه شرکت کنند و قرار شد گروه دوم دیرتر تمرینات را آغاز کنند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه اول در هفته در دو جلسه نیم ساعته این تمرینات را انجام دادند.
نتایج آزمایشات نشان داد در افرادی که این تمرینات را انجام داده بودند منطقه چپ لب پیشانی در مغز فعالیت بیشتری پیدا کرد. در حالی که در گروهی که تمرینات را انجام نداده بودند هیچ تغییری حاصل نشد.
جزییات این مطالعه در مجله �دانش روانشناسی� منتشر شده است.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
2810