2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
بچه ها داره خندم میگیره اول فکر میکردم الان فقط خودم باید بیام اینجا پست بزارم

تورو خدا بیاین به خودمون کمک کنیم و این مشکلات رو حل کنیم

نیکی جون مشوق میخوای بیا ما همه هستیم

بیاین همدیگه رو تشویق کنیم

و اینو بدونید که باید خودمون بخوایم فقط خودمون میتونیم با این مشکل مبارزه کنیم و مطمئن باشین وقتی اطرافیان مخصوصا شوشو ها و بچه ها تلاش ما رو ببینند حتما تشویق میشیم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی جون من هم خیلی چاقم به طور قطع و یقین چاقی در بی حالی، سستی و افسردگی تاثیر مثبت داره.

زمینه ارث و ژنتیک هم هست.
ولی واقعا این هم افسردگی در میان خانم ها همه ناشی از ارث هست؟؟؟؟؟؟؟؟ نه من باور نمی کنم . سیستم زندگی باعث این مشکلات شده.
مرسی نیکی..چقدر قشنگ ..امیدوارم با این انرژی فردا حتما برم..خانم خوبی هم باشم الان بخوام وصبح تنبلی نکنم و برم کار.وصبح براتون بیام بنویسم من محل کار هستم..چکار مییییشه کرد
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
مامان سمیه جون دقیقا باهات موافقم من حتی برا نماز خوندن هم تنبلی میکنمساعت1 میشه میگم 2میخونم ....2میشه میگم 3میخونم وهمین طور برو تا اخر که دیگه مثلا نماز ظهر و عصر رو 7 بعداز ظهر میخونم!!!!!

خدارو دوست دارم واسه اینکه تورو بهم داده**خدارو دوست دارم چون عاشق بودنو یادمو داده
خوب

فردا من و نیکی میخوایم چندتا کار عقب مونده مربوط به به پتو و متکی انجام بدیم.............

میشاد میخواد بره استخر

هیلا میخواد بره کلاس نقاشی و دوباره ثبت نام کنههههههههههههههه و ادامه بده نقاشی خیلی شیرینه

آمی جون میخواد بره برای خودش یه لباس حاملگی خوشگل و چندتا تیکه لباس برای فسقل بخره یا بدوزه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من تا دخترم بیداره کاری نمیتونم بکنم. وقتی هم خوابه منم ولو میشم پای نت!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810