2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
سلام

عجب هوایی شده. دلم اساسی گشت و گذار میخواد . دلم میخواد برم تو طبیعت و تولد جوونه ها رو از نزدیک حس کنم. گلهای زرد کوچولویی که تو چمنها درمیاد رو حتما دیدید . من عاشق اونام و البته قاصدکا. یادش به خیر با خواهرم کلی جمع میکردیم همزمان فوت میکردیمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملودی عزیز

انرژی که باشه انگیزه هم تولید می شه.

انرژی را هم باید دریافت کنیم.

یه وقتایی دریافتی ها زیاده با سرعت بالا حرکت می کنیم و یه وقتایی هم کمه و افت سرعت داریم.

من شخصا می دونم از کجا و کی این انرژی را بگیرم.

برای روز مبادا هم همیشه یه ذخیره کوچولو دارم . بنزین که تموم میشه وصلش می کنم به گاز تا گاز بخواد تموم بشه باک بنزین پر میشه.

ولی امان از وقتی که نه بنزین باشه و نه گاز

اونوقته که میشینم وسط کار و....

به قول سمان خاطره بازی می کنم و یاد ایام گذشته .....

هی گذشته ها رو مرور می کنم و می کنم و می کنم تا می رسم به حال دوباره از اول. البته با جوش و خروش بیشتر.

آخرش هم یه پیغام محبت آمیز از عرش دریافت می کنم و انرژی دوباره جریان پیدا می کنه و .... خلاصه این دور تسلسل همچنان ادامه پیدا می کند.

پس مهم تولید انگیزه هست . افت و خیز داره ولی سوخت و سوز نداره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من هم با این عناوین موافقم

از همین امروز با تغییرات کوچک شروع کن

سفر از سستی به نشاط

دردو دل اساسی هم باشه برای تاپیک جدید به امید خدا .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ملودی

لطفا

در مورد این امضاء ت هم یه توضیحی بده
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

حالا که میخوایم بریم تاپیک جدید دارم چیزایی که از اینجا یادم مونده رو تو ذهنم یادآوری میکنم.
به چند تا موضوع جالب رسیدم که همشون خوردنی هستند

نازی جون من اینجا و از صحبتای شما آلبالو فریز کردنو شروع کردم. چنان با لذت ازش نوشته بودی که هوس کردم و منم دیگه فریز میکنم :) چای آلبالو رو که دیگه نگو :))
چقدرم دختر بزرگم خوشش اومد.
یه چیز دیگه هم اینجا باعث شد انجام بدم استفاده از وایت برد بود. من به جای سالنامه، کارهایی که میخوام انجام بدم رو روی وایت برد مینویسم. و تا شب هرکدومو که انجام میدیم روش خط میکشم یا پاک میکنم. خیلی حس خوبی داره وقتی شب میشه ومیبینم کارهایی که نوشته بودمو انجام دادم.
البته برا برنامه های طولانی مدت باید برم سراغ همون سالنامه.
تارای عزیزم

منم اون گلهای زرد کوچولو که پیام آور بهاره رو خیلی دوست دارم... اینجا بهش میگن Loewenzahn ولی بدبختانه اسم فارسیش رو نمیدونم.... تو حیاط ما هم پر میشه از اینا...اول این گلهای زرد کوچولو با گلبرگهای پر سوزنی شکل ...بعد گلهای سفید کوچولو و خندان.... بعد گلهای ریز بنقش و خلاصه که حال و هوایی داره برای خودش....

راستی گفتی آلبالو و کردی کبابم...

نازی جان

اون دوگانه سوزی رو واقعا خوب اومدی... ولی در مورد این نوشتن ها در سالنامه و به قول سمان خودکار صورتی و این حرفها اطلاعی ندارم یه توضیح کوچیک در موردشون بده...
راستش تولید انگیزه خیلی مهمه ولی مهمتر از اون حفظ انگیزه است ... مثلا من به شخصه انگیزه هام رو نیمه راه از دست میدم یا برام کمرنگ میشن....

و اما در مورد امضام باشه حتما توضیح میدم...یادش به خیر یه زمانی تو کلوپمون مفصل در موردش صحبت کردیم فکر کنم آیلا یادش باشه....

yesterday you said tomorrow....just do it
سلام به همه دوستهای گلم

امیدوارم همگی خوب و خوش باشید.

راستش من از تنبلی و بیحالی خسته شدم و در کمال ناامیدی زدم به سیم آخر و رفتم پیش متخصص طب سنتی چون هرچی آزمایش و ... میدادم همه چیز درست و به اندازه بود اما باز لنگ میزدم
الان دو هفته ست تحت درمان هستم و احساس میکنم تازه گرمای حیات تو رگهام جریان پیدا کرده
خونه تکونیم تقریبا تموم شده تو تعطیلات عید کم کم شروع میکنیم به اسباب کشی تا وقتی مدرسه ها تعطیل شد بریم خونه خودمون هرچند از بس امروز فردا شد دیگه برام مهم نیست
سلام به همگی

امروز حسابی تایپیک شلوغ بوده.کاش من بودم. کارم کشید به سرم.وای خیلی ویروس بدیه.

خداروشکر فعلا بهترم.ممنون از لطف همتون.

ملودی جان تمام اسمهای که پیشنهاد دادی عالیه.مخصوصا از همین امروز با تغییرات کوچک شروع کن.

دیانای گل خداروشکر که اومدی.من که نگرانت شده بودم.بازهم خداروشکر که حال و احوالت خوبه.

ایشالا با دل خوش و لبی خندون به خونه جدید نقل مکان کنی.
تارا جان منم وقتی این تایپیک رو دیدم موقعی بود که خیلی روحیه خوبی نداشتم.وقتی نوشته های بچه ها مخصوصا نیکی

عزیز یا نازی جون خودمون رو میخوندم.به وجد میومدم.خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم.

نازی عزیز یک خانم به تمام معنا خانه دار /با معلومات/مهربون و.....................هستند.

برات از ته دل دعا میکنم همیشه کانون خانوادگیت سرشار از عشق و محبت باشه.

2810