2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
خیلی وقت پیش مطالب تاپیک را خلاصه کردم و گذاشته بودم که آخر سال اینجا بذارم.

حالا هم تقریبا آخر سال هستیم.

برای اینکه یه وقت سوء تفاهمی پیش نیادش سعی کردم جوری خلاصه بکنم که اسمی از شخص برده نشه.

هر جا که احتیاج به اصلاح و تغییر یا کم و زیاد کردن داره لطفا بگید.

در مورد تاپیک جدید هم که ملودی عزیز پیشنهاد دادند اگر بقیه دوستان مایل باشند مشکلی نیست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون

ای وای

چقدر بد، دکتر رفتی ؟؟؟ با این وضعیتی که داری خیلی سخته

احتیاج به کمک نداری؟

می دونی که اهل تعارف نیستم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامانم هم بهتره . فعلا تا یه هفته باید مراقب باشه

من هم مرتب در حال رفت و آمد هستم .

مامان نیکا که احتمالا مشغول جابجایی هست

دیانا هم احتمالا مشغول خونه تکونی

البته در ف ی س حضور داشتند
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

انگیزه مقدمه شروع هر کاری است.فرمانده بدن باید این انگیزه را ایجاد کند. و اگر از نظر جسمی یا روحی دچار مشکل باشیم این فرمان داده نمی شود.
پس باید اول مشکل را در فرماندهی جستجو کنیم.
روح و جسم بیمار مانع از تولید انگیزه هست.
پس باید به فکر مداوای جسم و روح باشیم.
بیماری های جسمی زودتر تشخیص و درمان می شوند.
ولی بیماری های روحی آزاردهنده تر و سخت درمان هستند.
بسیاری از بیماری ها مثل کمبود ویتامین ها و کم خونی بخصوص ویتامین های گروه ب باعث ایجاد خستگی های غیر عادی و کند شدن فعالیت های جسمی و مغزی می شود. شاید با یک آزمایش ساده و مصرف دارو و غذاهای خاص به راحتی بتوان این مشکل را حل کرد.
افکار مخرب و مسموم به مراتب خطرناک تر از بیماری های جسمی هستند و باعث فرسایش و نابودی سلول های مغز می شوند.
پس باید فکر را تصفیه و باز کرد. و برای این تصفیه و زلال شدن فکرمان باید از چندین ف ی ل ت ر عبور کند. این ف ی ل ت ر ها در افراد مختلف از نظر کمیت و کیفیت متفاوت هست. انواع ورزش ها بخصوص کوهنوردی و شنا جهت پاکسازی فکر خیلی موثر هستند. سعی کنیم تمام میکروب هایی که ذهنمان را آلوده می کند به مرور از بین ببریم و با ترفندهای مناسب از ورود ویروس های جدید به افکارمان جلوگیری کنیم. حل مشکلات خانوادگی و زناشویی و به تفاهم نسبی رسیدن، از مهمترین راه های حذف میکروب های مضر هست. فکر انسان مانند چتر است تنها وقتی باز شد کار می کند.
پذیرفتن شغل واقعی مان یعنی همسر و مادر بودن. شغل تنها زمانی ارزش و اعتبار داره که آزادانه انتخاب و پذیرفته شده باشه.
باید بپذیریم که زنی هستیم که وظایفی در قبال همسرمان داریم و این وظایف را نه از سر اجبار بلکه از روی علاقه و محبت انجام می دهیم.
و مادری هستیم که هر قدمی که برای فرزندمان بر می داریم از روی مهر مادری هست نه از روی وظیفه.
در نهایت وقتی نقش ها و وظایف را قبول کردیم انگیزه ایجاد خواهد شد.
تا اینجا نیمی از راه را طی کردیم و مابقی آن عملیاتی کردن انگیزه خواهد بود.
در قلب خود بنویسید که هر روز بهترین روز سال است.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

روزمره گی مخرب ترین ویروس زندگی ماست و بدترین وخطرناک ترین جمله این است که بگوییم "همه اینجوریند"
در زندگی ما نباید کلمه غیر ممکن وجود داشته باشد این کلمه فقط در فرهنگ لغت انسان های احمق پیدا می شه.
برای عملیاتی کردن یک انگیزه باید برنامه ریزی داشته باشیم. برنامه برای ذهنمان و برنامه برای زندگی روزمره مان.
اگر می خواهید فردا برای انجام کاری آمادگی داشته باشید باید سعی کنید کارهای امروزتان را به نحو احسن انجام دهید.
وقتی از کمی وقت شکایت می کنیم یعنی بدترین استفاده را از وقت خود کرده ایم.
نباید بذاریم چیزی ما را محدود کند و آن را به حساب بخت و اقبال بذاریم.
صرفه جویی و درست مصرف کردن یکی از هنرمندی های یک "زن" است. یادمان باشد که صرفه جویی کم مصرف کردن نیست.
عشق به زندگی و خانواده را در ذهنمان پرورش دهیم. عشق روح را تواناتر و انسان را زنده دل نگه می دارد.
برای زندگی مان اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در نظر بگیرید. کوتاه مدت روزانه، میان مدت ماهانه و بلند مدت سالیانه.
از اهداف کوچک شروع کنید تا به بزرگترها برسید هر چند فکر می کنیم هر قدم بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد ولی با نزدیک تر شدن به آن هدف بزرگ نظرمان عوض خواهد شد. وقتی به هدف می رسیم خود به خود هدف دیگری آغاز می شود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یاد بگیریم که که دیگران مخصوصا اعضای خانواده را با صدای بلند تحسین و با صدای ملایم سرزنش کنیم.
و اوج خوشبختی آنجاست که دیگران را دوست بداریم و بدانیم انها نیز ما را نیز دوست دارند.
از یک خواب دلچسب و به اندازه غافل نشوید. و هرگز خشمگین به رختخواب نروید، بیدار بمانید و بجنگید و بعد بخوابید.
فراموش نکنیم که نه به گذشته کاری داشته باشیم و نه در رویای آینده غرق بشیم ذهنمان را به زمان حال متمرکز کنیم.
وقتی عصبانی یا خشمگین هستیم به زبانمان اجازه ندهیم که قبل از اندیشه مان به راه بیافته و جاری بشود. وقتی مشت خودمان را از عصبانیت گره می کنیم نه کسی می تواند چیزی را در کف دستمان بذارد و نه می توانیم چیزی را از جا بلند کنیم.
عقل نیرویی است که دنیا را اداره می کند پس با همین نیروی خارق العاده زندگی مان را به درستی اداره کنیم.
از ارائه محبت بی دریغ به فرزندمان غافل نشویم و یادمان باشد که باشکوه تر از لبخند مادر به روی فرزندش در دنیا چیزی نیست.
تمام سعی مان را بکنیم که زندگی خودمان و اطرافیان شاد باشد. شاد کردن دیگران نه خرجی داره و نه زحمتی، یه لبخند ساده هم برای شاد کردن کافیه.
فراموش نکنیم ، فراموش نکنیم یک مادر با افکار سالم یه نسل سالم را می سازد و یک مادر با افکار فاسد یه نسل را فاسد می کند. برای اینکه مادر سالمی باشیم مطالعه ، مطالعه، مطالعه
در دنیا لذتی که با مطالعه برابری کند نیست و خوشبخت کسی هست که یا کتاب های خوبی برای مطالعه دارد یا دوستانی که اهل کتاب باشند. در کنار تخت خواب، کابینت آشپزخانه ، یا حتی در دستشویی هم یک کتاب برای مطالعه داشته باشید. فراموش نکنید خانه بدون کتاب جسم بدون روح است.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در محبت کردن به دیگران مخصوصا همسر و فرزندان هیچ محدودیتی قائل نشویم و همیشه انتظار جبران نداشته باشیم. اگر انتظار توقع نداشته باشی همه تو را دوست خواهند داشت.
تجربیات زندگی مان را مثل یک گوهر اررزشمند در صندوقچه قلبمان نگهداری کنیم و فقط برای کسانی که ارزش دریافتش را دارند رونمایی کنیم. تجربه مدرسه ای است که محصلان خود را با شهریه گران، پرورش می دهد.
آموختیم که قدرت تغییر زندگی هایمان دربست در اختیار ماست و این تنها ما هستیم که می توانیم قدرتمندانه تغییرات بزرگ ایجاد کنیم.
شخصا تمام پیشرفت هایی را که در زندگی ام کردم مدیون فکر منظم و یادداشت برداری های دقیق هستم.
در انجام امور روزمره زندگی به جای سخت کوشی بی هدف، هوشمندانه تر عمل کنید تا بتوانید هم بهره وری بیشتری داشته باشید و هم فرصت کافی برای ایجاد فراغت.
در شرایط نابسامان اقتصادی زن مانند ناخدای یک کشتی عمل می کند از هزینه های کوچک و غیر ضروری پرهیز کنید زیرا یک سوراخ کوچک موجب غرق شدن یک کشتی بزرگ می شود.قدیمی ها می گویند پول چرک کف دست است ولی من می گویم پول حس ششم است و بی آن از پنج حس دیگر نمی توان بهره برد.
از تغییر در زندگی غافل نشوید. تغییر یعنی بدست آوردن چیزهای جدید و بدست آوردن چیزهای جدید یعنی شادی و لذت از زندگی.
از تاثیر موسیقی در زندگی غافل نشوید موسیقی گرد و خاک زندگی روزانه را از روح و روان ما پاک می کند. موسیقی احساسات ما را صدادار می کنه. با صدای موسیقی می خندیم، گریه می کنیم.
از امور خیریه و رسیدگی به نیازمندان و زمین خوردگان غافل نشوید. و این حس زیبا را به فرزندانتان هم منتقل کنید. کمک رسانی مستقیم به غیر از امور مالی تاثیرشان خیلی بیشتره.
با دیگران طوری رفتار کنید که دوست دارید آنها با شما رفتار کنند. مخصوصا در مورد همسر و فرزندان و خانواده های نزدیک.
برای بدست آوردن دوست خوب نهایت تلاش را بکن دوست خوب مانند پیدا کردن تاکسی در روز بارانی در شهر تهران کمیاب است.
یکی از مهمترین اهداف در زندگی مان تربیت فرزند باشه. قلم و رنگ در اختیار شماست، شما بهشت را نقاشی کنید و فرزندتان را به آنجا بفرستید. تربیت فرزند صبر و حوصله می خواد درست مثل خلق یه اثر هنری. مردان و زنان موفق امروز کودکانی هستند که دیروز در دامان مادرانی صبور تربیت شده اند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

این 294 صفحه را کوتاه تر از این نتونستم خلاصه کنم

سعی کردم جدا از احوالپرسی ها و صحبت های روزانه یه مقدار کاربردی تر باشه.

منتظر نظر دوستان هستم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

به دکترم زنگ زدم.فعلا باید تحمل کنم.اگه بدتر شد .بهم دوا بده.

خداروشکر مامان بهترن.باز خوبه نزدیک مامانی.میتونی هم به مامان برسی هم به بچه ها.خسته نباشی.

راستی توی فیسی .ایمیل کن اسمتو تا درخواست دوستی بدم .البته اگه مایل باشی.

نازی جون دستت درد نکنه.مطالب جالبی هست.فقط خوندنش کافی نیست.عمل کردن به نوشته ها مهمه.

مثلا زنای خانه دار دچار روزمرگی هستن.

مطالعه تو سبد خانواده جائی نداره.

خیلی ها با مفهوم برنامه ریزی غریبن.و...............

مریم جون نوشتیم که بهش عمل کنیم.

توی این مدتی که این تاپیک تاسیس شده سعی کردیم روی خیلی از این مسائل کار کنیم. تا حدودی هم موفق بودیم

امیدوارم در سال جدید هم بیشتر بتونیم روی این مسائل متمرکز باشیم.

برات پیام فرستادم.

امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خدا رو شکر که مادر بهترن نازی جان.
ضمنا در مورد همسایه ی نامحترم هم واقعا متاسفم. هر چند که کاملا قابل پیشبینی بود طرف خودش شاکی خواهد شد. در این جماعت چیزی به عنوان وجدان و حیا و احترام وجود نداره. چیزی که زیاد دارن رووووووووووو.
2810