2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578622 بازدید | 5287 پست
سلام آیلا جان خوبی؟ پسر گلت چطوره؟
ما دنبال خونه ایم هرچند که ناکام اما امروز به همسر عزیز گفتم دیگه می خوام تو هتل زندگی کنم
ما از قبل ازدواج داریم سر این قضیه چانه زنی میکنیم و البته اون فشار از بالا چانه زنی از پایین و حالا دیگه طاقتم طاق شده
تمام روزم به بشور و بساب میگذره قرار نبود اینطور شه اما شده و من امروز روز مبارزه اس برای حقوق مساوی با جنس بزعم خودش برتر
اونم میگه این ربطی به هتل یا خونه نداره مربوط به باورهای خودته این تویی که داری اینطوری زندگی میکنی کسی بهت تحمیلش نکرده
هنوز وقت نکردم یه چرخی تو نت بزنم و قیمت ها رو بسنجم
www.ketabsara.ir
باور کنین همین که شرایطش پیش بیاد با یه چمدون میرم هتل و اونجا زندگی میکنم
کلن دوس دارم همه اشیا زندگیم تو یه چمدون جا شن والا اگه دس خالی هم باشم که بهتر
از اشیا و لوازم خیلی خوشم نمیاد در حد نیاز برام کفایت میکنن
www.ketabsara.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

چه خوب نمیدونستم امروز روز جهانی زن هست.امروز سالگرد ازدواج ما بود.اشپزخونه و بچه داری تعطیل بود.

نازی جون سالگرد ازدواج تو هم مبارک.

اخ سمان حرف دل منو زدی.منم زیاد از اشیا و لوازم خوشم نمیاد.اگه خونه من بیای زیاد وسیله نمیبینی.خلوته خلوته.

سمان جان فکر کنم با این اجاره های بالای که صاحبخونه ها میگیرن تو هنل زندگی کردن به صرفه باشه.ایشالا زودتر خونه

پیدا کنی.منم مستاجری کشیدم.خیلی سخته.
سلام سمان جونم

لیلی چطوره؟

سمان گفتی آفتاب و داغ دل من تازه شد.

از روزی که برگشتم اصلا گرم نمی شم . انگار فقط آفتاب داغ جنوب منو گرم می کنه. همش در حال لرزیدن هستم.

سمان قدرت برتر را ولش کن به امان خدا ...

طرز فکرمون باید عوض بشه

یه زمانی به قول تو بشور و بساب جزء لاینفک زندگی بود. ولی حالا دیگه نه .

وقتی حسش نیست بشور و بساب هم نیست. غذا پختن هم نیست. اصلا هیچ کاری انجام نمیشه.

اینجاست که فرق بین وظیفه و لطف مشخص میشه .

اگه کار خونه را به عنوان وظیفه انجام بدیم میشه روزمره گی ، میشه اعصاب خرد کن، میشه کلفتی

به عنوان یه زن سالهاست که این حق را برای خودم قائل هستم که قبل از رسیدگی به امورات ابرقدرت و قدرت های اقماری اش به فکر خودم باشم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پیشنهاد هتل هم خوبه به شرط اینکه حداقل چهار ستاره باشه با صبحانه و ناهار و شام و تور....

البته سوئیت باشه بهتره با یه اتاق خواب جداگانه

با این شرایط حاضرم خونه شصت و پنج متری فعلی ام را با یک اقامت در یک هتل چهار ستاره عوض کنم.

این روزها وقتی یه نیم چرخی توی خونه می زنم به خودم می گم فکر نمی کنم امسال عمو نوروز به خونه ما سر بزنه، چون اصلا توی خونه ما بوی عید نمی یادش.

خونه ای که خونه تکونی نشه بوی عید نمی ده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مریم جان

سالگرد ازدواجت مبارک باشه

حالا چندمین سال هست ؟

ما که سیزدهمین سال را شروع کردیم

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سمان جان
زندگی تو هتل؟!! ادم خفه میشه.
در ضمن هزینه هتل خییییییییلی بالاست. مگر اینکه در مسافر خانه زندگی کنی!

به نظرم از کارهای خانه خسته شدی. چرا دخترت رو مهد نمی گذاری؟ مخصوصا حالا که هوا رو به گرمی میره و بیماری هم در مهد ها کمتر میشه.
روزی چهار ساعت دخترت رو مهد بگذار.
تمام وسائل غیر ضروری خانه رو جمع کن. چه وسایل زینتی چه لوازمی که کاربرد کمی داره.
هفته ای یک یا دو روز کارگر داشته باش که طبق برنامه منظمی بیاد.
سعی کن اغلب مواد غذایی رو اماده تهیه کنی. تقریبا همه چی موجوده. اگر حوصله اشپزی نداری غذا هم از بیرون بگیر.( البته خودم اصلا این رو توصیه نمی کنم چون من خیلی شکمو هستم و به کیفیت غذا و خانگی بودنش اهمیت می دهم.)
هر موقع هم که حوصله نظافت نداری به کثیفی خانه اهمیت نده!
نمی دانم نظافت منزل چقدر برای همسرت اهمیت داره. بد نیست گاهی خانه رو کثیف و نامرتب ببینه تا متوجه بشه چقدر زحمت میکشی. یا اینکه وقتی همسرت خانه هستند کار کن.( این روش در مورد مریخی خیلی خوب جواب داد. )
نازی جان
شما که تازه اسباب کشی کردید خانه تکانی میخوای چه کار؟
عید به خوشی و به حال و هوای دل ماست. به هوایی که کم کم داره لطیف میشه و حتی با وجود برف حسش میشه کرد.
برای من عید به معنی خانه تکانی و سفره هفت سین و لباس نو و دید و بازدید نیست. اصلش دلخوشیه و احساس خوب داشتن که اگه نباشه هیچ کدام از رسوم عید لذتی نداره.
جوجو جونی همه ی اینایی که گفتی عالیه اما اوی ی ی ی ما کمی فقیر شده ایم چون هی وام گرفته ایم تا زین پس اجاره ی کمتری بپردازیم
اما باز هم وامانده ایم .
کلن من از مشکلات مالی میترسم همش در حال پس اندازم چون همسر عزیز خیلی ولخرج ان . اما جدی جدی باید از همین حالا شروع کنم . برای خونه تکونی کارگر بیارم . جو جو جان خودت کارگر خوب کاری و باسلیقه میشناسی
من اوایل ازدواج یه کارگر خیلی خوب داشتم خونه رو میسپردم بهش و وقتی بر میگشتم انگار خودم خونه رو تمییز کرده بودم همه چیز عالی بود. از ایران رفت و من موندم بی کارگر و کلن از وقتی که باردار شدم همش فکر میکنم باید پس انداز کنیم . البته متاسفانه من میپسندازم و همسر جان میخرجن
جوجو جان قرار نیس که بیست و چهار ساعته تو هتل باشم وقتی نگرانی بخت و پز و نظافت و خونه داری رو نداری روزتو با کارهای دلخواه و مفید پر میکنی
قیمت ها رو دیدم سوییت ها که مورد نظر منن خیلی خیلی گرونن .
کلن من خیلی زیاد تو زندگیمون مسئولیت امورات رو برداشتم و حالا که میخوام کمش کنم با سدی به نام توقع مواجه ام باور کنین خیلی وقتها وفتی صبح چشمام رو باز میکنم بخودم میگم دختر غمگینم ، نترس همه چیز رو بذار و فرار کن بدو و به پشت سرت نگاه نکن .
قبل از اینکه باردار شم یه مدت هر صبح میدویدم بعد ٢ ماه سریعتر شده بودم پاییز بود و دره نهج البلاغه غرق مه همیشه فکر میکردم بعد از این مه
دشت سبز و خورشید تابان فقط برای من میتابه
حالا هم وقت رانندگی دوس دارم از همت بزنم بیرون و بزنم بن جاده و گم و گور شم
www.ketabsara.ir
2810