2777
2789
سلام

از همه خانمهای گل که مثل من به هر دلیلی احساس سستی و تنبلی و افسردگی میکنند و احساس میکنند زندگیشون اونطور که میخوان پیش نمیره و خواسته هایی دارن که اگر افسردگی و سستی و بیحالی رو کنار بزارن میتونن بهش برسن مثل همه آدمهای موفق

دعوت میکنم که بیان و باهم تصمیم بگیریم و با کمک و پیشنهاد های خوب همدیگه تا اونجا که میشه به تنبلی خودمون غلبه کنیم تا بتونیم زندگی شادی داشته باشیم و اعتماد به نفس خودمون رو بالا ببریم و خودمون رو پیدا کنیم.
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من کتاب قورباغه رو قورت بده را حدود دوسال پیش خریدم ولی هیچیشو نخوندم !!!!!!!!!!!!!! حالا میخوام بخونم

حالا از هرکی میخواد با من همراه بشه اینو میخوام هدفهاشو بگه و به اشتباهات خودش و چیزهایی که دوست داره برسه ولی به خاطر تنبلی نمیتونه انجام بده اعتراف کنه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خودم شروع میکنم

من قبل از به دنیا اومدن پسرم شاغل بودم ساعت 6 تا 7 شب می رسیدم خونه و همش ولو بودم کارهام میموند برای آخر هفته تازه اونم شوشوی مهربون کمکم میکرد

با اینکه آشپزیم خوبه ولی تن به غذا پختن نمیدم همیشه ساده ترین غذاهارو انتخاب میکنم و تکرارشون میکنم هیچ تنوعی نداره

حالا هم که بچه دار شدم و تو خونه هستم و فعلا سرکار نمیرم وضع بهتر نشده که بدتر شده البته چندماه اول بچه خیلی اذیت کرد و ثانیه ای از کنارش نمیتونستم بلند شم

ولی حالا روزی 4 ساعت وقت دارم که اگر بتونم برنامه خوابم رو تنظیم کنم و صبح از خواب پاشم تا 7 ساعت هم میتونه افزایش پیدا کنه

در حال حاضر به خاطر یه سری مشکلات زندگی بدجور افسردم ولی میخوام بهش غلبه کنم

اهدافم:

میخوام زندگیم همیشه مرتب و تمیز باشه و برق بزنه

میخوام خودم مذتب و تمیز باشم برخلاف الان

میخوام غذاهای خوب برای شوشو بپزم شوشو اصلا اهل غر نیست ولی من خیلی سوئ استفاده کردم
من یه کم چاقم ولی اینو میدونم که خیلی از خانمهای تپل خیلی شیک و مرتب و جیگر میگردن تو خونه

البته یکی از اهداف مهم من یه رژیم غذایی پایدار و نتیجه بخش و ورزش هستش

و اینکه دلم میخواد برای فوق حتما بخونم چون مطمئنم که اگر فوق قبول بشم خیلی از مشکلاتم کم میشه

میدونم همه اینا زیاده و یه دفعه باهم نمیشه ولی اگر بخوایم میشه
وای دوست جونا خوبم ببخشید یهو پرت شدم بیرون نمیتونستم وارد بشم

به نظر من اولین قدم برنامه ریزی و انجام اون به هر قیمتی هست
من مید.نم که اولش سخته ولی میدونم که اگر تکرار بشه و ادامه بدیم یعنی اراده واقعی کنیم برنامه ریزی و موفقیت عادتمون میشه به جای این تنبلی که وجودمون و زندگیمون رو گرفته
آرام جون باید بتونیم باید حالا که دوست داری باید بشه

نیکی جون منم میخوام رو بالشتی های خودمون و پسرم رو و ملافه ها رو تمیز کنم الان یه مدتیه بیا فردا باهم انجام بدیم
شادی جون دکتر برای حل مشکل افسردگی ؟؟

شوهر منم چندوقته بهم میگه بیا باهم بریم
زیبا جون اهداف خودتو و مسائلی که آزارت میده رو برای خودت روشن کن
2810