2777
2789
سمیه جان خیلی تاپیک جالبی هست!!!!

من در این مورد حرفهایی زیادی دارم که ته دلم مونده، ولی خب چه می شود کرد؟؟؟؟؟؟ هر حرفی را نمی شود اینجا گفت.
فقط این را بگویم، زن باید یا یک هنر و تخصصی داشته باشه، یا اینکه کارمند باشه.
اگر خونه به نامتان هست که باید در آن بشینید و زندگی کنید و بچه تان را بزرگ کنید.
اگر ماشین به نامتان هست که یا باید از آن استفاده کنید یا بفروشیدش، مگه یک ماشین چقدر ارزش داره؟؟؟؟
اگر پدرتان وضع مالی خوبی دارد باز هم باید خیلی جالب نیست، بحث ارث و میراث، فرق گذاشتن میان بچه ها و .....

پس چقدر خوب است که همیشه به فکر آینده خودمان و بچه هایمان باشیم. با شوهر یا بدون شوهر
سارا جونم باید قید کنه متاسفانه از اموال مرد اگر قبل از مرگ ید نکرده باشه فقط 1/8 به زن میرسه البته حواست باشه که مهرریه هم هست و حتی میتونی مهر رو از خانواده شوهرت طلب کنی ولی بازم تحقیق کن
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره نیکی جون این خیلی موضوع مهمی هست خیلی اگر شوهرامون نباشن عملا اگر چیزی از خودمون نداشته باشیم مثل یه ثروت هنگفت و یا یک کار با در آمد مکفی!!! خدا به دادمون باید برسه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
تازه همه نه شوهری دارن که حتی همین ماشین و ملک رو به اسمشون بزنه یا حتی قید کنه که بعد از مرگم همه به زنم میرسه نه پدر پولدار

خیلی خانم ها حتی پول توجیبی هم به زور میگیرن چه برسه به اینکه بتونن پس انداز کنن خیلی ها هم مجبورن حتی پولی که در میارن هم خرج شوهرای عزیز بکنن!!!!!!!!!!!!
کاش خانمهایی که واقعا با این مسئله مشکل داشتن میومدن و حرف میزدن تا شاید راهی به ذهنمون برسه
اینکه میریم سر کار یه دلخوشکنکه......کدوم کار؟ کار مناسب هست؟ پس چرا الان نمی ریم؟
مشکل اینه که کار مناسب نیست....وگرنه من خودم خونه نشین نبودم که.......کارهای گاذب مثل منشی گری و فروشندگی و غیره هست که زمانی که شوهر ما زبونم لالا بمیره ما دیگه سنی گذشته ازمون.........برای این کارها جوونها رو میخان!
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
سلام من شوهرم کارمند دولته و بیمه عمر هستش که توش قید شده اگه به هر دلیلی خدای ناکرده زبونم لال اتفاقی براش افتاد پول بیمه اش به من برسه
واگه یه روز خواست ازم جدا شه مهریه ام اونقدر هست که بقیه عمرم و بگذرونم حتی اگه قسط بندی کنن بازم روزگارم میچرخه ازونجا که کارمنده وحقوقش معلومه فکر نمیکنم زیاد راه دررو داشته باشه
ولی سر اخرهیچی مثل داشتن هنر به داد ادم نمیرسه
نه تنها خونه بلکه ماشین و کارگاه هم به اسم مادرم بود پدرم که فوت کرد از لحاظ مالی تامین بودیم اما چه خیال خامی است دلخوش کردن به این چیزا
همیشه فکر میکنم اگر مادرم شاغل بود با مهارت بیشتری می تونست این مسئولیت را انجام بده چون به یکباره از نقش یه زن خانهدار به نقش یک مادر + یک سرپرست نمی رفت
به علاوه جایگاه اجتماعی اش هم کمتر تنزل پیدا می کرد چون مستقل تر بود
ساده انگارانه است دلخوشی به داشتن سند خونه و ماشین گر چه داشتنش لازم است
اما واجب تر داشتن جایگاه اجتماعی مستقل با هویت خود زن است چون مهارت های اجتماعی را بهتر یاد میگیرد
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
دوستا جون نظر همه خیلی مهمه

مرسی که اومدین و نظر دادین

البته من منظورم این نبود که خانمهای خانه دار رو مجبور کنیم که بخوان کاری انجام بدن یا حرفه ای یاد بگیرن

مسئله این بود که واقعا میخواستم بدونم آیا من زیادی نگرانم برای آینده یا نه ؟؟؟ و اینکه بقیه چطوری فکر میکنن و عمل میکنن وقتی که خارج از خونه کار نمی کنن.
داشتن نقش اجتماعی برای زن به هر حال بهتر از نداشتنشه

ولی من اطرافم خانمهایی رو میبینم که خونه دار هستن و خیلی خوشبخت تر ار خانمهای شاغل هستن

اینا همش به انصاف مردی که داریم باهاش زندگی میکنیم بستگی داره و به سیاست خودمون
من دلم میخواست بدونم آیا خانمهای خونه دار به آیندشون فکر میکنن و اگر آره چه سیاستهایی براش اجرا میکنن و اگر نه چرا ؟؟؟

2810