2777
2789
شوشو بیمه عمر داره وماهیانه 350 بمن میده که پس انداز میکنم و 2 سال پیش همشو سکه خریدم حدود 6 میلیون که حالا شده10 میلیون وسهام شرکتشون که قیمتش خیلی خوبه و با این تورم ارزشش بالاتر هم رفته به همه گفته اگه من طوریم شد مال خانوممه.قراره یه زمینی بخریم که می خواد به اسمم کنه.همیشه اولین دعام اینه که همیشه سایه اش روی سر منو بچه هام باشه نه بخاطر تامین مالی به خاطر اینکه واقعا عاشقشم ایشااله هیچ کسی داغ عزیز نبینه.اشکمو در اوردی بابا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من هم خونه دارم و یکبار این موضوع را با شوهرم در میون گذاشتم
ایشون خودشون کارمند دولت هستند و گفتند که بعدا حقوقو ایشون را به من می دهند

البته امیدوارم من نباشم و نبینم روزی را که خاری به پای شوهرم بره یا گردی به چشمش

خدا رو به بزرگی خودش قسمش می دم که هر دردی و اتفاقی که خدای نکرده بناست واسه اون بیفته را سر من بیاره

من بشم بلا گردونش که نفس من به شوهرم بنده
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
اما اون دوستانی که می گویند خودشون پول ذخیره یم کنند همسرانشون شغل آزاد دارند یا درآمدشون زیاده؟

من قبلا تیو خونه پدرم تقریبا همه کارم بودم و لاجرم رسیدگی به امور مالی با کلی بدهی و اینها هم با من بود..واسه همین اینقدر چشم ترس شدم که واقعا دلم می خوام حتی به یک قرون هم شده پس انداز کنم

اما من و شوهرم فعلا مستاجریم پارسال هم زمین خردیم که هم قرض گرفتیم و هم وام

تازه الان می خوایم بسازیمش که کلی پول باز لازم داریم و البته بچه دار هم شدیم

واقعا پولی واسمون نمی مونه..یعنی هرکاری م یکنم باز نمیشه

من که واقعا از خرجهای خودم یم زنم...تا می شه لباس،کفش..کلا هیچی نمی خرم مگر ماهیانه 6 هزارتومن که پلو مجله های ماهیانه ام می شه
اما

واقعاپولی نمی مونه ایا کسی شرایط مشابه منو دار؟؟ ایا اشتباه از من هست؟
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
من و شوهرم باهم صحبت کردیم به خاطر اینکه بعد از مادر حضانت بچه با پدر هست ولی بعد از پدر با مادر نیست شوهرم تمام خونه رو به نام من خرید البته هنوز سند زده نشده. ماشین هم که به نام من بود قبلا. شغل دولتی هم داره با حقوق مکفی که زندگیمونو می چرخونه.

شما هم چشمتون رو باز کنید که خدایی نکرده روزی همدیگر رو نداشتید محتاج بقیه نشین.
ببخشید که دیر اومدم پسرم مریضه و گرفتار اون بودم

خوب خانمهایی که از طرف پدر تامین هستند جای خود دارن

من خودم خانوادم اصلا توانایی تامین من و بچم رو ندارن نه اینکه اصلا ولی خوب خیلی سخت و من نمیخوام سر بار باشم

منم حساب بانکی دارم

طلا هم دارم

ماشین هم دارم

خونه نداریمممممممممممم

خدای ناکرده نبود شوهر هر دلیلی میتونه داشته باشه

مرگ

جدایی

خیانت

اعتیاد و ..........................

و خیلی هم دور از انتظار نیست همین دو رو برمون رو نگاه کنیم هستن زندگی هایی که تو یه چشم به هم زدن از این رو به اون رو شده

البته این شرایط فقط مختص خانمهای خونه دار نیست هستن خانمهای شاغلی که هرچی در میارن دو دستی تقدیم شوشو میکنن و شوشو ها هم در کمال صفا و پررویی همه رو بالا میکشن

من این سوال رو پرسیدم چون خودم از خونه دار شدن میترسم خیلی

دلم میخواد اگر یه روز شوهرم نبود سرم بالا باشه و با افتخار و اقتدار بچمو بزرگ کنم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
من خیلی جاها مثل همین تاپیک متوجه شدم که خیلی از خانم های خونه دار وضع بهتری نسبت به شاغلین دارن چون خدا رو شکر همسرانی دارن که احساس مسئولیت میکنن
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
خدا رو شکر کنید که شوهراتون خونه و ماشین به اسمتون میزنن
من که توی قبالم دو دونگ خونه هست ولی خونه که خریدیم چون در رهن بانکه شوهرم میگه نمیشه سند زد درسته؟
تازه پدر و مادرشم بیمه خودش هستن اینا میتونه خدای ناکرده مشکلی برای اینده ایجاد کنه؟
نمیدونم دنبال کار بگردم یا فعلا بزارم بچم یه کم بزرگتر بشه

اصلااااااااااااااااااااا دلم نمیخواد مامان شوشو بچمو نگه داره چون شدیدا ازشون ناراضیم و اونا هم منو دوست ندارن

مهد کودک هم که خوب همه میگن خوب نیست و من هم وسواس دارم روی بچم

از طرفی کا بیرون هم زن رو خسته میکنه و شکسته مخصوصا با ساعت کاری زیاد

خانم های خونه دار اکا شیک تر و سرحال تر هستن و البته استثنا هم وجود داره
مامان سمیه جون درست میگی من کسی رو دور و برم می شناسم که بعد مرگه پسرشون که سرطان گرفته بود اومدن و سهمشون رو از مادره با سه تا بچه میخواستن و کارشون به دعوا و دادگاه کشید پس این جور مسائل دور از انتظار نیست!
نی نی پانی جونم برای خونت حتما بورو و از یه محضر سوال کن حتما حتما

حواست به زندگیت باشه

بعضی مردا اعتقاد دارن که وقتی یه زن پول داشته باشه پر رو میشه و دیگه حرف شنوی نداره و زبون درازی میکنه

ولی یه زن احتیاج به استقلال مالی داره چه خونه دار چه شاغل

گفتم که خیلی از خانم های شاغل هم هستن که همسراشون به هر کلکی پولاشون رو ازشون می گیرن
مرسی مامان سمیه جون
منم شاغلم و خیلی از خرجهای خودمو میدم و دارم پول جمع میکنم تا چند سال دیگه خونمونو عوض کنیم ولی با شوهرم شرط کردم که به جای پولم باید از خونه بهم بده
خونه ما تقریبا تا 12 سال دیگه رهن بانکه
مرسی مرجان جون و موفق باشی پانی جون حتما این کارو بکن حتما اگر به شوشو پول دادی به جاش سهم بگیر
2810