2777
2789
عنوان

سلام. کسی هست سه تا بچه داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 110 پست
الینا جون نمیدونم ولی اینکارو هم حتما انجام بده . برای دختر مهمترین چیز اینه که محیط رحم اسیدی بشه . کمی سرکه با آب رقیق کن و با سرنگ بون سوزن داخل مجرا بریز . من اینکارو با جوش شیرین کردم تا پسر بشه البته تغذیه هم رعایت میکردم اما کیاناز خانوم فکر کنم فرداش که هیچ کاری نکرده بودم قاچاقی اومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مامان هانا، ممنون سوسو جون. این دومی یک سال و نیمش بشه حتما دوباره اقدام میکنم. این دفعه سرکه رو هم حتما امتحان میکنم. آخرین شانسمو نباید ازدست بدم
بس که زندگی نکردیم وحشت از مردن نداریم/ ساعتو جلو کشیدن وقت غم خوردن نداریم/ تو هجوم این همه حرف هر جوابی یه سقوطه/ تو بگو هر چی که میخوای من که سنگرم سکوته
دوستان گلم ممنون که وقت گذاشتین برام. خدا بچه های جفتتون رو حفظ کنه. شبتون خوش
بس که زندگی نکردیم وحشت از مردن نداریم/ ساعتو جلو کشیدن وقت غم خوردن نداریم/ تو هجوم این همه حرف هر جوابی یه سقوطه/ تو بگو هر چی که میخوای من که سنگرم سکوته
یه سوال دارم دوستای گلی که به بیشتر از دو فرزند فکر میکنید وضع مالیتون خوبه ؟؟ از آیندشون نمی ترسید؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مامان هانای ناز جون آخه واقعا سه تا بچه داشتن سخته از هرجهت ...مخصوصا توی وضعیتی که الان هستیم با این همه مشکلات ...مالی هم که بدتر
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
بله عزیزم سخته،منم با اینکه عاشق بچه هام اما به همین دلایل ترجیح میدم همین دوتا رو بزرگ کنم و بس. اما همسرم خیلییی بیشتر از من عاشق بچه است.والبته سخت در تلاش برای تامین آیندشون.
خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
خاله من 4 تا داره پسر اولش تیز هوشان می خونه دخترش تیز هوشان قبول شد دختر دومش امتحان تیز هوشانو نداد چهارمیه هم 4 سالشه قابل توجه کسایی که می گن بچه زیاد به ادب وتربیتش نمی شه رسید از نظر تر بیت هم الگوی همه فامیل هستن
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه
الینا پست ها : 307 عضویت:1390/1/10 1393/3/21 - 2:22 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیموبلاگارسال ایمیل ویانا جون دوستت حتما" خیلی دست تنهاست من دو تا جاری دارم که هر کدوم یه بچه دارن. طفلی ها بال بال میزنن که ماماناشون اونا رو ببرن پیش هم. جون میدن واسه هم. اما الان نزدیک یه ساله قهرن جاریا با هم. وای اگه بچه هاشونو ببینین. خیلی تنهان. اونی که ما باهاش در ارتباطیم همش به مامانش التماس میکنه واسش خواهر برادر بیاره. جاریم اول راضی نمیشد. حالا هم که راضی شده یه ساله اقدام میکنه و نمیگیره. بخاطر جلوگیری طولانی مدته فکر کنم. جاریم که همیشه میگفت همین یه دونه بسه الان اینقد اذیت شده که میگه میخوام اگه مشکلم حل شد دو تا بیارم. (0) لایک نه عزیزم این که بخاطر جلوگیری زیاد بچه دار نمیشه فقط طرز فکر عوامه و علمی نیست.
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
من الان یکی "دو سال ونیمه " و یکی "شش ماهه" دارم. ایشالا بزرگم که شش سالش شد برای سومی هم اقدام میکنم. زن عموی همسرم هم سه تا داره یه دختر اولش اورد بعد دو قلو اورد. الان دختر اولش اول دبستانه اون دوتا 4 سالشونه. باهاش که صحبت میکردم میگفت تا زمان شیر دهی سخته بعدش همش خودشون با خودشون بازی میکنن و حسابی وقتت ازاده
هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.