2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
خانم یلدیز محترم

کارآگاه، کارآگاهه دیگه. ما که نمی تونیم نحوه فعالیت تک تک اعضا را بررسی و تذکر دهیم.
اینجا یک محیط مجازی نسبتا آزاد هست که ما هم نظارت اندکی بر فعالیتها داریم.

فعالیت و نظارت همه توسط کاربران عزیز اتفاق می افتد و ما هم در خدمتیم برای موارد ضروری

خانم ساراتک گرامی

از لطف شما هم خیلی ممنونم . .

همگی جمعه خوبی داشته باشید به همراه خانواده . . .
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر دوست نداشتم که بیام پیشتون، خانواده را در روز تنها نمی گذاشتم و روز تعطیل بیام دفتر کار و بشینم جواب دوستان و کاربران عزیز را بدهم.

این دوست داشتنم بود که بعد از 15 ماه با یک اعلام، برگشتم خدمت شما
2805
شاید علت خواب خانواده شما، همین نی نی سایته! شما میای اینترنت ایشون هم به دنیای مجازی خواب میروند. خوابها هم سایتهای دنیای مجازی خواب هستند . . منتها بدون هزینه! :-)
خانم فندی محترم . . از لطف شما متشکرم

ساماندهی سایت در مرحله شروع هست و پیش بینی ما 4 تا 6 ماه زمان خواهد برد.

رفتار برخی کاربرها به آرامی و مهر و صبر همه اعضاء درست خواهد شد . . .
سلام وخسته نباشیدوتشکربابت زحمات وتلاش بی نظیرتان هیچ سایت جالبتروکاربردی تروآموزنده ترازنی نی سایت خصوصابرای مادران نیست ممنون سرعت خیلی پایینه من یکماه است که اصلانمیتونم بالپ تاپ پست بزارم بایدباگوشی بزارم که خیلی سخته یانصفه شب بالپ تاپ بیام که سرعت خوب باشه پست بزارم مرسی
اینم یه پیشنهاد و انتقاد از طرف من....لطفا تعداد گزارش برای حذف یک تاپیک رو کمتر کنید.20 تا خیلی زیاده.وقتی یه تاپیک مورد داره نیاز به 20 تا گزارش نداره که.همون 10 تای قدیم بهتر بود.ممنونم
خانم پریسای محترم
در مورد سرعت سایت خیلی بحث شده و حق باشماست و در حال برنامه ریزی حل مشکل هستیم

منتها یک یادآوری کنم. احیانا اگر از انواع قیلتتر شکن استفاده میکنید، هنگام کار با سایتهایی که در داخل ایران میزبانی می شوند، چیزشکنها را خاموش کنید. این نکته را تست کنید و اگر نتیجه ای داشت همینجا بنویسید
خانم *باران* گرامی

امیدکه بتوانیم در خدمت اعضا محترم نی نی سایت باشیم و کاربران از سایت و خدمات آن راضی باشند

در مورد گزارش ها ، مشغول جمع بندی پیشنهادات هستیم.

یکی از پیشنهادها ارسال اس ام اس در مواقع خیلی خیلی ضرور است که حتی با یک گزارش، یکی از مدیران به مورد توجه کند . . . پیشنهادات شما حتما مورد بررسی قرار میگیرد

از لطف شما ممنونم
2810