2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
سلام لطفا این قضیه کاربرمهرنوش 63و بررسی کنید کل سایتوبه هم ریخته معلومم نیست کیه وباچه کاربری هستش به نظرمن اگر دروغ باشه بایدبه دادگاه کشیده بشه وتکلیفش مشخص بشه تا درس عبرتیبشه کسی نیاد داستان سرهم کنه من که اعتمادمو نسبت به همه ازدست دادم و نمیدونم کدوم دردل بچه ها راسته کدوم دروغ .تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای شنگول
+1

1392/7/18 9:49 ب.ظ

به نظر من به جای تغییر رنگ کادر، رنگ فونت اسم صاحب تاپیک تغییر کنه و رنگ royal blue رو پیشنهاد می دم.

اگه نمیشه همون رنگ قبلی رو بزارید لطفا این رنگ چشمو اذیت میکنه
اموزش و اجرای هنرهای دستی مدرن آیدی اینستگرام simrad.handmade
سلام
به نظر من نباید تو قسمت اطلاعات اعضا آخرین تاپیک های ایجاد شده توسط هر کس نوشته بشه
این طور که نمیشه خب شاید دوست نداشته باشیم دوستامون ببینن که ما چه چیزی و کجا گفتیم
آخه این سایت انقد پست های تبادل نظرش زیاده شاید اگه چند تا از دوستان اون لحظه نباشن دیگه نبیینن تاپیکت رو اما با این کار شما هیچ چیز رو از دست نمیدن :(
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
سلام وعرض وقت بخیر

چرا لینک وبلاگهای نینی وبلاگ رو اگه بخوایم توی یه پست ارسال کنیم تا بقیه ببینن اون مطلب رو،میگه اجازه ارسال این پست رو ندارید درصورتی که با بلاگهای دیگه مشکل نداره وبلاگفا وپرشین بلاگ و.........رو میشه آرس لینکشون رو گذاشت.

با تشکر
با سلام و خسته نباشید

من یه درخواست و یه نظر داشتم
اول درخواستم اینه که لطف کنین و بمن اجازه بدین اسم کاربریمو عوض کنم

پیشنهادم هم این هست که برای تاپیکها هم قوانینی مانند کلوب بذارین که اگه مثلا تو 10 روز پستی گذاشته نشد حذف بشن

سایت بی دلیل خیلی شلوغهو و کند

فکر میکنم این راه خوبی باشه

و یه مطلب دیگه اینکه این امکان که بوجود اومده که بعد از ارسال پست ،خودبخود متن نوشته شده در قسمت اظهار نظر حذف میشه و حذفش کنین
چون خیلی وقتا با وجود اینکه دکمه ارسال و میزنیم پست نمیره و متن هم دیگه پاک شده

ممنون از توجهتون
با درود و عرض ادب

لطفا و اگه امکانش هست "پیش نمایش" رو به قسمت ارسال پست اضاف کنید تا قبل از ارسال پست بشه معایب اون رو دید و برطرف کرد.

این امکان بیشتر زمانی کاربرد که کاربر بخواد تصویر و.... قرار بده مثلا بنده امشب قصد داشتم تاپیک آموزشی قرار بدم ولی چون این امکان (پیش نمایش) وجود نداشت منصرف شدم چون وقتی تاپیک ایجاد میشه ممکنه اصلاح اون زمان ببره و این از حوصله بازدید کنندگان تاپیک خارجه!

سپاس
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر ! شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی.
2810