2777
2789
عزیزم تا خودش نخواد و انگیزه نداشته باشه هرررررررررررگز ترک نمیکنه
مادرم هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم،زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطرمن برای شادی روح مادر گلم صلوات... Lilypie First Birthday tickers
باید بهش انگیزه بدی
برای سلامتی خودتو بچه ات بده
اگه ما رو دوست داری
باید کم کم کمش کنی
من دو تا از دوستام شوهراشونو ترک دادن الان چند ساله ی نخ هم نمیکشن
مثلا اگه روزی 10 نخ میکشه 1 ماه 9 نخ بکشه بعد 8 تا بعد 7 تا .....
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بشین باهاش حرف بزن و متقاعدش کن با حرف زدن و با لحن خوش و نرم متعاقدش کن و براش ایجاد انگیزه کن و بگو که دوست نداری که تو اینده بچه ها یه بابای سیگاری داشته باشن به قول دوستمون تا خودش انگیزه نداشته باشه نمیشه و شما میتونی این انگیزه رو براش ایجاد کنی در ثانی فکر نکنم که بچه های اینجا زیاد بتونن کمکت کنن شما می تونی از مشاوره تو راه های صحیح به نتیجه دلخواهت برسی
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
ممنون عزیزان خودش هم میخواد ترک کنه و چند بار تصمیم هم گرفته ولی دوباره تصمیمشو یادش رفته میگه نمیتونم البته اگه بخواد میتونه ولی سختشه یک مدت جلوی دخترمون نمیکشید ولی سختش بود هی یواشکی یا بره بیرون یا بره توی حموم بکشه دوباره شروع کرده راحت به کشیدن
من یه جایی خوندم چسب ترک سیگار اومده خیلی موثره
در موردش تحقیق کن
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.