2777
2789
عنوان

میخوام برم موهامو خیلی کوتاه کنم ولی عید مراسم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست

منم بلند بلند بود،فواقالعاده پر و البته فر،،،،بخاطر بارداری پسرونه زدمشون انقده خوبه انقده خوبه

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘
زدم

مرسی چند نفر باید گزارش بزنن تاپیک بترکه؟ 

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

6/7 سانت زیر سینه هام دیگه دارم بلندشون میکنم میخوام تا کمرم بشه هیچوقت نزنم 😍

پس باید حسابی بهشون برسی.ی روز درمیون سرتو بشور. با برس شونه نکن. سشوار نکش. زیر دوش یا موی خیسو شونه نکن .زیاد نزار موهات افتاب بخوره جلوی موهات سفید میشه تک تک،اینجوری موخوره نمیگیره،اگه گرفت هم بشین فقط نوک اون تارهایی ک موخوره شده رو کوناه کن .همشو احتیاجی نیس.⚘⚘

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
پس باید حسابی بهشون برسی.ی روز درمیون سرتو بشور. با برس شونه نکن. سشوار نکش. زیر دوش یا موی خیسو شون ...

مرسی از  اهنماییت مهربون اکثرشو انجام میدم همیشه واقعا خیلی تاثیر داره 😍