2777
2789
عنوان

كمك دخترم ده سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 42 پست
حق با شماست ولي وقتي گستاخي ميكنه  قهر و سر سنگيني تا يه سني جواب ميداد الان خوشحال تره چون اح ...

واقعیت اینه که از نظر من تربیت بچه با پدره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعیت اینه که از نظر من تربیت بچه با پدره

يعني من دخالت نكنم ؟

مثلا تَو مهموني مثل نخورده ها از تَو أجيل نكشمش بيرون

يا بهش تذكر ندم ده سالته با دست از كاسه إنار برندار 

يا نگم اين لباس مناسب اين مهموني نيست 

يعني من دخالت نكنم ؟ مثلا تَو مهموني مثل نخورده ها از تَو أجيل نكشمش بيرون يا بهش تذكر ندم ده سالت ...

نه.منظورم اینکه متاسفم برات.پدرش باید تربیت کنه که ظاهرا نمیکنه.وضعیت خاله منم همینه

یه دختر دوازده ساله فوق العاده بی تربیت و پر رو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دخترتون چکارایی میکنه که شما ناراحت میشید 

دخترم اولا به شدت باهوش و بازيگوشه 

مهموني ميريم كلا پدر مادر نميشناسه 

فهميده من عصبي ميشم كتكش ميزنم 

و تكون ميخوره به باباش ميگه مامان ميخواد من و بزنه 

ببين حرف خيلي قشنگه  ولي در عمل خيلي سخته  دوست ميشيم ميان ميشينن تَو سرمون

میدونم سخته ولی تو دربرابرش مسئولی 

چرا فک میکنی اگه باهاش دوست باشی سو استفاده میکنه

برو پیش مشاور ازش کمک بگیر

اگه دخترت تو و پدرش رو هم واسه حرف زدن و دوستی باهاتون نداشته باشه دیر یا زود مجبوره جایگزین پیدا کنه

مشاور خیلی میتونه بهتون کمک کنه

.
میدونم سخته ولی تو دربرابرش مسئولی  چرا فک میکنی اگه باهاش دوست باشی سو استفاده میکنه برو پیش ...

چون ميكنه 

چون ديدم 

چون راهش و ياد گرفته 

تا باهاش مهربون و ارومم مياد ميگه فلان وسيله رو بخر و خونه فلان دوستم برم 

بگم نه وحشي ميشه 

میدونم سخته ولی تو دربرابرش مسئولی  چرا فک میکنی اگه باهاش دوست باشی سو استفاده میکنه برو پیش ...

من به شدت با صحبت شما موافقم  

ولی عزیزم  شوهر من حاضر تمام اینده دخترم رو نابود کنه ولی دخترم دوسش داشته باشه 

در صورتی مشاور بهش گفت دختر نیازی  داره مادرش رو دوست داشته باشه تا باهاش درد دل ونه و مشکلات زنانه اش رو به مادرش بکه

من به شدت با صحبت شما موافقم   ولی عزیزم  شوهر من حاضر تمام اینده دخترم رو نابود کنه ولی ...

دقيقا بخدا 

منم دارم براي ٥ سال ديگه دخترم از الان ميزنم تَو سر خودم 

چون ميكنه  چون ديدم  چون راهش و ياد گرفته  تا باهاش مهربون و ارومم مياد ميگه فلان ...

اینکارو میکنه چون شماهم باهاش لج میکنی شده تا حالا تو بازیا یا چیزای دیگه پابه پاش باشی؟نه بیشتر مقابلش میگی نکن بشین برو نیا دست نزن

رفتار خودتون باعث میشه لج کنه 

سعی من باهاش اروم و منطقی حرف بزنی همه چیو براش توضیح بده اونقدا ک فک میکنی بچه ها نفهم نیستن خ.ب میفهمن من بچه ندارم ولی خواهرمو خودم بزرگ کردم تو مدرسه همه بهش میگن کاش ماهم یه خواهر مث تو داشتیم همیشه سعی میکنم پابه پاش باشم جایی اگه اشتباه کرد بهش بگم این کار اشتباهه خواهر منم دو سال از دختر شما بزرگتره اونم خیلی بدقلقی میکرد ولی الان خوب شده باهام

.
2810