2777
2789
عنوان

دخترا ی عزیزز مادراتون چجوری محبتشونو بهتون ابراز می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 64 پست
چندبار بهشون تذکر دادم و حتی دعوامونم شده سر اینکه ناخواسته همه چیز منو برای بقیه توضیح میده..بنده خ ...

من هم همه کاری برای دخترم انجام می دم ولی اونقدر زبونش و رفتارش تلخه نمی تونم احساسمو بهش نشون بدم دوتا پسر دارم با اونها راحتم چون زبونشون شیرینه

راستی یه چیزی. هر وقت به مادرم میگم به من محبت نمی کنین مادرم میگه من که همه کاراتونو می کنم. غذا میپزم، لباس می شورم، ... من اصلا فکر نمی کنم که این کارا وظیفه ی مادرمه اما ببخشید که این لفظو به کار میبرم این کارا رو یه خدمتکار هم میتونه انجام بده. این که نشد محبت مادرانه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یه چیزی. هر وقت به مادرم میگم به من محبت نمی کنین مادرم میگه من که همه کاراتونو می کنم. غذا می ...

منم همینطورم راست می گین ما مادرها خیلی براتون کم می زاریم   

من هم همه کاری برای دخترم انجام می دم ولی اونقدر زبونش و رفتارش تلخه نمی تونم احساسمو بهش نشون بدم د ...

مامان منم بعضی وقتا از زبونم شکایت میکنه..شاید تحت فشاره من خودم استرس دارم بدتر میشم

من یه سره دارم قربون و صدقه ی دخترم میرم اونم خیلی نیاز داره که روزی حداقل دوبار چند بار بغلش کنم و نازش کنم وحرفای قشنگ بزنم....اگه یادم بره شبش گلایه میکنه که امروز اصلا ندیدمت... شبا هم هفت هشت دقیقه کنارش دراز میکشم حرفای رمانتیک به هم میزنیم....من خودم خیلی دوست داشتم مامانم بغلم کنه و قربون صدقه ام بره ولی نمیکرد و تو نوجوونی خیلی ضربه خوردم...الان تمام سعی ام اینه برای دخترم جبران کنم

مامان و بابای من خیلی منو دوس دارن همیشه هم با تعریف کردن ازم محبتشونو نشون میدن ، مثلا در بدترین حالت ممکن هم که باشم میگن چقدر خوشگل شدی 😐😂

پول هم تا بخوام زود بهم میدن ، اینو خیلی دوس دارم 😆

من یه سره دارم قربون و صدقه ی دخترم میرم اونم خیلی نیاز داره که روزی حداقل دوبار چند بار بغلش کنم و ...

خوش بحالتون که اینقدر قشنگ ابراز محبت می کنین برای من و دخترم دعا کنین خیلی ازهم دوریم دل شکسته ایم

مامان و بابای من خیلی منو دوس دارن همیشه هم با تعریف کردن ازم محبتشونو نشون میدن ، مثلا در بدترین حا ...

شوهرم کارو خراب کرده با دخترم خیلی مخالفت می کنه

مامان و بابای من خیلی منو دوس دارن همیشه هم با تعریف کردن ازم محبتشونو نشون میدن ، مثلا در بدترین حا ...

شما براشون چکار می کنین که اونها اینطوری ابراز علاقه می کنن بهتون

خوش بحالتون که اینقدر قشنگ ابراز محبت می کنین برای من و دخترم دعا کنین خیلی ازهم دوریم دل شکسته ایم

توام حتما میتونی طول روز شروع کنید ازش تعریف کنید...وای چقور موهات خوشگله...چقدر تو نازی دخترم....من که یه سره بهش میگم از خدا خیلی ممنونم که دختری مثل تورو بهم داده یا من با داشتن تو خیلی خوشبختم.... موهاشو براش میبافمو کلی موهاشو میبوسم...ناز دختز خریدن که کاری نداره ارتیاط با پسرا به نظر من سخت تره