2777
2789
عنوان

برای بچه دوم اقدام کنم یا نه؟

425 بازدید | 1 پست
سلام .من یه پسر دو ساله دارم که مهد میره .شوهرم میگه برا دومی اقدام کنیم اما من که بخاطر بچه مجبور شدم این دو سال خونه بمونم . دیگه حوصله ندارم.چکار کنم؟
ستاره جون اگر اول و آخر میخوای بچه دوم رو داشته باشی نذار فاصله سنی زیاد بشه فکر کن اگر فاصله سنیشون هفت هشت سال بشه شاید برای شما راحت تر باشه اما خودشون با هم به مشکل بر میخورن و احساسی که باید بینشون باشه و دوستی که باید باهم داشته باشن رو نخواهند داشت.

البته من کلا موافق با تک فرزندی هستم اما اگر شما دوست داری بچه دوم هم داشته باشی به نظرم وقت خوبی هست برای بچه دار شدنتون.درسته که بچه خسته میکنه آدم رو اما الان دیگه سیستم خونه شما یه بچه رو داره اداره میکنه و نیاز های بچه دوم زیاد فاصله با نیاز بچه اولی نداره و خوب این یه نکته مثبت میتونه باشه.
در مورد خونه موندن هم اگر فکر میکنی در صورت خونه نموندن و بچه دار نشدن یه امتیاز بزرگ به خانوادت اضافه میشه مثلا پیشرفت شغلی یا تحصیلی چشم گیری خواهی کرد بچه دار نشو اما اگر در حد کلاس و تفریح و این مسائل هست شما میتونی یه دوره این تفریحات رو داشته باشی روحیت بهتر شه بعد هم که بچه دار شدی با شوهرت برنامه ریزی کنی که شما هم به مسائلی که علاقه داری بپردازی
اینستاگرام sara.tolouie