2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین توروخدا

122 بازدید | 14 پست

دختر نه ساله ام بعضی وقتها پا درد شدید میگیره باید براش ماساژ بدم ک خوب بشه بنظرتون چرا؟

الان یه چیزی شنیدم خیلی ترسیدم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه بودم پا درد داشتم مخصوصا ساق پاهام شدید درد میکرد طوریکه گریه میکردم تا 15_16 سالگی هم اینطور بودم دکتر گفت توی سن رشد هستم و چیزی نیست  

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

شاید کم خونی داره 

خواهر من کوچیک که بود همین جوری بود ، هنوز م که هنوزه با این که بزرگ شده خرید وقت کم خون می شه یا پاش رو می زاره تو آب سرد شب از پا درد گریه می کنه حتما بلی براش ماساژ بدی تا آروم بشه بخوابه 

بهش چیزای خون ساز بده مثل برگه زردآلو و جیگر ، تخم مرغ عسلی و ... 

اگر دیدی بهتر نشد ببرش دکتر 

چون تو رشده. منم همینجور بودم از شدت درد بیدار میشدم. حالا چی شنیدی

الان دوستم تعریف کرد بچه برادر شوهرم یه بیماری لاعلاج گرفته پادرد داره و پاهاشم یواش یواش فلج شده دکترا گفتن معلوم نیس چ بیماریه تازه اومده جدیده حتی جواب ازمایشاشو فرستادن المان نتیجه نداده

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
خب ببرش دکتر یه آزمایش بده خیالت راحت بشه 

متاسفانه خیلی ترسوام

الان دوستم تعریف کرد بچه برادر شوهرم یه بیماری لاعلاج گرفته پادرد داره و پاهاشم یواش یواش فلج شده دک ...

ای بابا الکی به دلت بد راه نده. ماهی یه دونه قرص ویتامین دی بهش بده. پادرد بین بچه ها شایعه. پسر منم که پنج سالشه گاهی از پادرد بیدار میشه و باید براش ماساژ بدم

مرسی از راهنماییاتون دلم اروم شد