2777
2789
سلام یه بچه چهار ساله دارن یکی هم تو راهه که خرداد بدنیا میاد اگه قبول بشم تو دانشگاه پاییز دانشجو هستم . از این نگرانم نتونم ادامه بدم ولی خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم ، برا شما چطور بوده یا چطور میگذره زمانی که امتحان دارید چیکار میکنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول یه برنامه ی خوب و منظم داشته باش درسات رو به مرور بخون تا جمع نشه واسه امتحان از وقت های برتت استفاده کن مثلا تو ماشین و .. اکه می تونی بعضی روز ها کارکر بکیر که کمک حالت باشه
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
موفق باشی عزیزم. اتفاق چند روز پیش من تاپیک زدم که ایا میشه بعد بچه فعالیتهای قبلیو ادامه داد همه غیر از یکی دو نفر اومدن گفتن اصلا امکان نداره. اما من میگم هر چیو ادم بخواد میشه. یکم یهت فشار میاد اما وقتی سالها بعد ثمره شو دیدی خستگیت در میاد. قوی باش عزیزم
منم بعد زایمان کلی برنامه دارم گرچه مامانم شهر دیگه ست و کمکی ندارم. کلی هم از اطرافیان دارم انرژی منفی میگیرم که نمیتونی نمی تونی اما من بدتر دارم برنامه ریزی میکنم که دچار روزمرگی نشم. مخصوصا اینکه بچه ام پسره اصلا دوست ندارم بهش وابسته بشم دوست دارم برای خودم زندگی و هویت داشته باشم.