2777
2789
عنوان

لباس بچه دست دوم ولی تمیز وسالم رو چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 169 پست

از طرفی، اگر صاحب قبلی را نشناسیم، داستان‌های ترسناک و خرافی زیادی در ناخودآگاهمان شکل می‌گیرد که از خرید لباس اجتناب کنیم. در حالی که دست به دست شدن لباس در حالتی که فرد متوفی را بشناسیم نتیجه‌ی عکس دارد. چون ما می‌دانیم صاحب اثر چه کسی بوده، و اصولا ترسی در باره‌ی تمامی اتفاقات شومی که پیرامون لباس ممکن است بیفتد نداریم، لباس‌ها نه تنها آزارمان نمی‌دهند، بلکه نماینده‌ی یک کمد عاطفه و خاطره هستند. ممکن است این بحث پیش بیاید که تمیزی و بهداشت در مورد کالایی مثل لباس مهمترین خط قرمز خرید دست‌دومی‌هاست و ارتباطی با احساس ترس یا نفرت نسبت به صاحب آن ندارد. اول از همه، سیستم‌های پیشرفته‌ی خشکشویی این مشکل را کاملا حل کرده. به علاوه، حتی این موضوع هم ارتباط مستقیمی با ترس ما از صاحب قبلی لباس دارد نه خود لباس!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نرم افزار کمدا یا دیوار بفروش با قیمت خیییییییییلی کم بزار کسی ک برای بچش لباس دست دوم میخره حتما نیازمند هست چون من اگه خودمم لباس دست دوم بپوشم ب بچم دلم نمیاد بپوشونم هر چند ک لباس بچرو قبلا ی بچه گوگولی دیگه پوشیده قطعا تمیز و خوشبوا 

چه خوب اینم راهیه برای کمک کردن

خیلی سال پیش من معلم همین مدرسه بودم بعد انتقالی گرفتم اومدم تهران 

الان ۱۸سال میشه که یه خیریه وابسته به مدرسه دارن

و اونجا با اینکه نیم ساعت با تهران فاصله داره

فقر بیداد میکنه  

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
از طرفی، اگر صاحب قبلی را نشناسیم، داستان‌های ترسناک و خرافی زیادی در ناخودآگاهمان شکل می‌گیرد که از ...

واقعا همون هم هست وقتی بزنی دیوار نهرباتی خدای نکرده یهو اینجوری فکر می کنن

تا حالا فكر نكردم لباساي بچه م رو نگه دارم براي بعدي چون خداي اونم بزرگه و انشالله ميتونم براي اونم ...

👏👏👏👏

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
اینم فکر بدی نیست اگه جنس بعدی مخالف بود چی؟

من فعلا نوزادیا رو اوردم همشون توخونه این بیشترشونم همدختره هم پسر اگه یکی بود که هیچ امااگه مخالف بود برا بیرونو میخرم چنتا توخونه همونارو بپوشه اخه خیلی گرونه 

از طرفی، اگر صاحب قبلی را نشناسیم، داستان‌های ترسناک و خرافی زیادی در ناخودآگاهمان شکل می‌گیرد که از ...

درست می گی هر دست دومی لزوما استفاده شده نمیشه مثلا اینجا  https://blog.sheypoor.com/آیا-دست-دوم-لزوما-استفاده-شده‌است؟/   گفته دست دوم یعنی چی؟