2777
2789
تو آسمان همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره، پس هر وقت آسمون دلت ابری شد با ابرها نجنگ، فقط اوج بگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمتا تو شرق خیلی بهتره برای رهن. فاطمی چون یه محل اداری تجاری هستش، گرون تره. تو روزنامه همشهری خیلی موردای خوبی می تونی پیدا کنی. ولی اگه برای رهن کامل می خوای زودتر جستجو رو شروع کن. چون بیشتر مالک ها برای رهن و اجاره می ذارن ملکشونو. اجاره ها هم خیلی بالاس. مثلا میگن 20م پیش 1 م اجاره.
الان تهرانپارسم 35 دادم با 1500 اجاره دیگه کم اوردم زیاده
تو آسمان همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره، پس هر وقت آسمون دلت ابری شد با ابرها نجنگ، فقط اوج بگیر...
خراب بشه این تهران قیمتارو ادم میبینه هنگ میکنه
ما نارمکیم رهن گذاشتیم . 2 طبقه با همه یه جورایی دوبلکسه 3 خواب 6 ساله طبقه 2 و 3 هست بدون پارکینگ . پائین پذیرایی بالا خواب ها 2 تا سرویس حمام دستشویی . کلا 3 طبقه خونه مستقله و فقط 1 مستاجر طبقه اوله. پول لازمیم.
ارام جان قیمت ما دنبال رهنیم
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
عزیزم من خودم تازگی ها دنبال خونه بودم ، یه موردی دیدم مسکن کاشانک خ دوم شرقی امیر اباد که به فاطمی نزدیکه ، خونه سه طبقه تک واحدی اجر سه سانت ، تقریبا تمیز آشپزخانه قدیمی و کلا پارکت شده بود دوخوابه .80میلیون رهن کامل.آدرس بنگاه هم مظفری خواه و رهی معیری است . امیدوارم کمک کرده باشم .
راهنمای همشهری تو اینترنت هم سایت داره... چند تا بنگاه که آگهی دادن تل بزن بگو خونه با متراژ فلان رو میخوای خودشون دیگه ولکنت نیستن مدام مورد بتون معرفی میکنن منتهی خب فاطمی خیلی گرووونتر از تهرانپارس هست ....ولی به جاااش رفت و آمد راحتتره ....
ارام جانم ببخشید گلم من برا خودم نمیخام برا یه اقا وخانم اونها هم 60تومن بیشتر ندارن
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
اجاره فک نکنم اما شما بگو چقد اجاره؟؟؟3نفرن دوستم