2777
2789
عنوان

نوزاد 4 روزه من

369 بازدید | 27 پست
دوستان پسرم تو 38 هفتگی دوشنبه دنیا اومد.از سه شنبه اومدیم خونه. هر وقت بیداره گریه میکنه.یعنی یا خوابه یا گریه میکنه. نمیدونم طبیعیه یا جاییش درد می کنه. هنوز نتونستم 5 ساعت پشت سر هم بخوابم با این وضعم. من و شوهرم از پسش بر نمیاییم. موندیم چکار کنیم
پنج ساعت پشت سرهم بخابی????? اصلا این فکر رو از،سرت ببرون کن حتی اگر گریه هم نمیکرد باید دوساعت یه بار شیر بخوره
اگـــر برای کسی مهم باشی او همیشه راهی برای وقت گذاشتن با تو پیدا خواهد کرد نــه بهانه ای برای فرار و نه دروغــی برای توجیـــه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شاید گرسنه اس یا کولیک داره. عزیزم پسر من پنج ماه و نیمه شه از 29 اسفند که زایمان کردم تا حالا نشده سه ساعت پشت سر هم بخوابم دیگه باید با خوابیدن بای بای کنی.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
مهسا جون تو این ٤ روز داری دیونه میشی؟؟؟؟!!!! من دخترم هنوز که ٣ سال و ٨ ماهش هست همش در خال نق هست تا ٩ ماه نخوابید شب ها تو روز هم یا گریه یا نق به یاد ندارم یه خواب ٣ کرده باشه تا ٩ ماهگی
2810