2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک اعتراف

298 بازدید | 28 پست

اعتراف می کنم انقدر از شوهرم نا امید شدم ، انقدر تو ذوفم زده و رفتارش مثل رباطه( با همه خمینه ) منم ازش ده سال کوچکترم ، تو ذهنم مثل سریال ها و فیلمها برا خودم داستان می سازم ، یه روزی یه جا دیگه ، یکی عاشقم می شه ، و من از این حس بی هیجانی در میام

ای بابا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتراف میکنم به خاطر پول و دراوردن چشم مردم شوهرمو انتخاب کردم .

اعتراف میکنم پدرو مادرمو خیلی اذیت کردم عذاب وجدان دارم .

اعتراف میکنم قدرت تصمیم گیری خوب رو ندارم 

بازم اعتراف کنم ؟

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

اعتراف میکنم مشکل از شوهرمه ولی چهارساله به همه گفتم مشکل از خودمه نمیخام غرور شوهرم خورد بشه.همه هم انواع اقسام دکترارومعرفی میکنن.اعتراف میکنم خسته شدم ازسوالای مردم

تو هم مثل منی، در اوج جوونی حس پیری می کنم

چند سالته ؟؟؟

این یه مشکله 

بعدااا برات دردسر میشه .دائم ذهنت درگیر میشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅