2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845317 بازدید | 4290 پست
وقتی حالمون خوب نیست به اطرافیانمون گیر میدیم.ازشون ایراد میگیریم.مقصرشون میدونیم.دعواشون میکنیمسرزن ...

سلام...

حالم بده 

دارم میمیرم 

داره منو میکشه افسردگی

داره منو میخوره از  درون ...

زندگیم  خوبه  خداروشکر شوهر و بچه ی خوب ....ولی من   به شدت منفی نگر شدم

واااااااییی   ک فقط غر میزنم

ایراد میگیرم 

ارتباطم ب صفر رسیده با بقیه

همش  توی گذشته هام همش شوهرمو مقصر میدونم ...

ب اندازه ای زمین گیرم میکنه افسردگی که  نمیتونم از جام بلند شم ظرفامو بشورم...

طبیعت و اسپند دود کردن حالمو یذره بهتر میکنه  اما مغزمززززززم    انقدرر   حرف میزنه ک میمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه که میخواد راه بیوفته باید به چیزی تکیه بده

ما هم واسه این که طی روز دائم زمین نخوریم و کم نیاریم باید از اول صبح تا اخر شب تکیه گاهی داشته باشیم.

تکیه گاه ما یاد خداست.

با یاد خدا انس بگیریم.

اگر با خدا رفیق نشیم دائم در حال زمین خوردن  هستیم.

دائم غصه میخوریم.

عصبانی هستیم.

حسودی میکنیم.

حس کمبود داریم.

حسرت میخوریم.

می‌ترسیم و میلرزیم.

زندگی شیرینی تجربه نخواهیم کرد.

طی روز بار ها  و بارها چک کن دستت به تکیه گاهت هست؟

،shadinoosh. ایتا

سلام عزیزم شما مشکلت چیه؟؟

الان هفت ماهه بهم ریختم تو خیابون میودم یهو احساس کردم رو هوا قدم برمیدارم بعد اونم هرچنتا دکتر رفتم خوب نشدم همش گیجم حالت تهوع و دلشوره دارم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچییییی دلم نمیخواد

الان هفت ماهه بهم ریختم تو خیابون میودم یهو احساس کردم رو هوا قدم برمیدارم بعد اونم هرچنتا دکتر رفتم ...

خوابت 

استهتهات چطوره؟؟

افکارت چشکلیه؟؟؟

مدام منتظر خبرهای بدی؟؟

نوشخوار داری؟؟

قلبت تند میزنه؟؟

بیقراری؟؟

خوابت استهتهات چطوره؟؟افکارت چشکلیه؟؟؟مدام منتظر خبرهای بدی؟؟نوشخوار داری؟؟قلبت تند میزنه؟؟بیقراری؟؟

اوایل اصلا خواب نداشتم ولی الان شبا میخوابم ولی با حالت تهوع و دلشوره بیدار میشم افکارم مدام منفیه همش فک میکنم دیگه مثل قبلنا نمیشم تا تلفن زنگ میزنه یا مامانم دیر جواب میده فک میکنم اتفاق بدی براش افتاده

استهتهات و نوشخوار رو متوجه نشدم چیه عزیزم؟

حالت بیقراری اره دارم و دست به کاری بند نمیشه حتی مثل قبل ها نه خونه مرتب میکنم نه اشتها دارم غذا بخورم به زور میخورم

قلبم گاها تند میزنه گاها احساس میکنم نامرتب میزنه