2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845416 بازدید | 4290 پست
سلام.  این عطرها رو توی بارازارچه ها جلوی مغازه ها می‌چینند...خودم از بازار امام زاده حسن تهرا ...

ببخشید شما می دونید موسیقی گرم چه موسیقی هست؟ چون موسیقی سنتی خودمون بعضی اروم بعضی تند هستن کدومش میشه یا بی کلام ها کدومشون گرم هستن؟

خوب یه گزارش بدم از کارایی که کردم غذا که مراقبم اصلا سردی نخوردم اب جوش گرمی عرقیات و دمنوش گرم مرتب آهنگ هم صدای شجریان گوش کردم عطر گل محمدی خریدم رفتم پیاده روی کمی هم چمن دیدم سرم رو هم روغن سیاه دونه زدم تراریوم درست کردم و کمی هم گل آوردم گذاشتم تو اب فعلا همینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب یه گزارش بدم از کارایی که کردم غذا که مراقبم اصلا سردی نخوردم اب جوش گرمی عرقیات و دمنوش گرم مرت ...

آفرین به خانم پر تلاش. چقدر کار کردی. آفرین  به این مدل کارات ادامه بده.حتما نتیجه خوب داره

چه حس جدید داشتی؟

تقریبا تمام حالات های جسمی مربوط به افسردگی از بین رفته دیگه تنگی نفس و لرزش و اینا رو ندارم اما هنوزم دلمردگی و حافظه کم رو دارم به خودم باشه هنوز حوصله ندارم البته حوصله کارای تکراری رو ندارم وگرنه برای کارای جدید ذوق دارم اینم تراریوم و حلوا که درست کردم

ولی نمی دونم چرا کمر دردم هر روز داره بدتر میشه شاید به خاطر پتوی پشمی هست که خیلی خشک چون بالش هم گذاشتم زیر پام اثری نکرد مروز خیلی بدتر شده هم درد میاد و میره هم خیلی خشک 

تقریبا تمام حالات های جسمی مربوط به افسردگی از بین رفته دیگه تنگی نفس و لرزش و اینا رو ندارم ا ...

وای چقدر قشنگ

. چه با سلیقه

. آفرین عالیه. 

خسته نباشی هنرمند

خب یکی علل افسردگی همون کارای تکراریه خودمونیم که باید دائم تنوع بدیم تا روحمون خسته نشه. البته با خلاقیت میشه تنوع ارزون هم داشت.

پیشنهاد میکنم صدای طبیعت و اب رو دانلود کنید و آهنگهای سنتی شاد  دائم بذارید وقتی دارین کارهاتو ...

چه خانم خلاقی. 

من صدای بلبل میذاشتم تو خونه پخش بشه دانلود میکردم. مستند طبیعت مرتب نگاه میکردم و...

ولی نمی دونم چرا کمر دردم هر روز داره بدتر میشه شاید به خاطر پتوی پشمی هست که خیلی خشک چون بالش هم گ ...

کمر درد یه مدت که تغذیه مقوی باشه درست میشه.دوسه ماه زمان میخواد. خیلی تحرک تند نداشته باش فعلا. آرومباشه تحرکت.

دلمردگی و حافظه یه خرده زمانبره به روشت ادامه بده اونام رفع میشن. من همرو داشتم

مشکل من بیکاریه ، مشکل مالی ندارم اما کلافه ام .. جدا شدم با پدر مادرم زندگی میکنم

نباید بیکار بمونی. ذهنی که بیکار موند. هزار فکر منفی میاد سراغش

کمک به مراکز خیریه. مساجد. جاهای فرهنگی کتابخونه ها. دنبالش باشی پیدا میکنید

تعیین اهداف مورد علاقه و پیگیریشون

کمک به افرادی که نیاز به کمک جسمی شما دارن

ماورایی که بچه کوچیک دارن. پیرزنها تنها. خیلی‌ها مثل خودتون تنهان پیداشون کتید  همدلی و همدردی کنید. دنیای قشنگیه

گروهای ورزش در طبیعت پیدا کنید. تور  سفر

برنامه عبادت بذارید تو مسجد عالیه 

ساعت ورزش بذار. برنامه ریزی کن بیار رو کاغذ خودتو موظف کن انجام بدی

پرورش گیاه. کلاسهای مختلف هنری برو

اگه خودتو ول کنی روز به روز بدتر میشه. کلا انسانها نباید خودشونو ول کنن.خواستی بیا خصوصی علایمتو بگو