2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852585 بازدید | 4297 پست

در  افسردگی  استرس حملات وحشت  و...  چون سودا در بدن بالا میره  پایین چشم گود و سیاه میشه.   صورت  لاغر و پیرتر میشه.  اکثر افراد از پیر شدن و  چروک شدن و سیاهی  صورت و چهره و زشت ‌ شدن شاکی هستند میترسن درست نشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیاده روی رو شروع کردم سه روزه و عسل هم سعی میکنم تو طول روز دوسه بار بخورم:) فعلا در این حد پیشر ...

خدا قوت. آفرین عالیه.

اگه  صعف دارید خیلی به خودتون  فشار  نیارید .  در حد کشش بدن  کار کنید. زیادی کارکنید اذیت میشید.  به مرور بدن قویتر میشه.  عضلات  شروع میکنن به سفت شدن .

من پیاده روی رو شروع کردم سه روزه و عسل هم سعی میکنم تو طول روز دوسه بار بخورم:) فعلا در این حد پیشر ...

انشالله بعد یکی دوماه پیاده‌روی  اثراتشو واسه بقیه اینجا بگین.  

من افسردگی شدید دارم طلاق هم گرفتم نمیدونم چیکار  کنم چندبار چن سال پیش خودکشی کردم

عزیز من حاصل تجربه خودمو نوشتم.  کل تایپیکمو بخون  و عمل کن.   اول باید جسمتو قوی کنی.  شما بدنت ضعیفه  اینو مطمئنم.    بخون و کم کم عمل کن.  به مرور  روش زندگیتو عوض کن.   یهو توقع معجزه نداشته باش  ولی چند ماه پیگیری  کنی  بهتر شدن رو حس میکنی.  باید تمرین کنی خودتو عاشقانه دوست داشته باشی  .

همین ک خودمو دوس داشته باشم بلد نیستم باید چیکار کنم مثلا عزیزم

همین که میخوای خوب بشی  اولین قدمه.  قدم بعدی عمل کردن به چیزاییه که واست درمانت لازمه.  عاشقانه خودمونو دوست داشتن یعنی من هر کاری میکنم تا شاد  و آروم  باشم.  عزیز  تایپیک رو دقیق بخون هرجا مشکل داشتی تو خصوصی بهم بگو.

با روغن ارده میشه غذاها رو سرخ کرد؟

آره عالی میشه. من الان چند ساله دارم استفاده میکنم. . منتها روغن های طبیعی رو نباید از  حرارت بالا   استفاده کرد. برای  سرخ کردن بهترین ارده کنجده.  من با گذاشتن شعله پخش کن و حرارت  کم با زیتون و روغن زرد هم  سرخ کردم. حرارت  خیلی بالا روغن‌های طبیعی رو خراب میکنه.