2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845309 بازدید | 4290 پست

نکات خواندنی خیراندیش

۱ـ ده عدد بادام به اندازه پنج پرس چلوکباب ارزش غذایی دارد .

۲ـ چربی دنبه گوسفند هرچه قدر وارد بدن شود به همان اندازه بیماریها

از بدن خارج می شود .

۳ـ در یک فرد متعادل برای هر  ۱۰۰ سی سی خون باید به اندازه ۱ سی سی

صفرا ـ ۴۹ سی سی دم -۴۹ سی سی بلغم  و ۱ سی سی سودا باشد که

اگر این مقادیر بیشتر یا کمتر شود بیماری پدید می آید .

۴ ـ غذاهای سرد چاق کننده و غذاهای گرم لاغر کننده است .

۵ ـ هر چه قدر رطوبت معده بیشتر باشد اشتها بیشتر می شود .

۶ ـ بهترین زمان مصرف دارو اول شب و سپس صبح است .

۷ ـ زیره برای لاغری خوب است اما باعث چین و چروک می گردد.

۸ ـ تومور ناشی از افزایش سودا در سر و بواسیر یا هموروئید ناشی از

افزایش سودا در انتهای روده است .

۹ ـ عسل خودش را به موضع درد میکشاند همانطور که آهنربا به سمت آهن

می رود ( سرعت اثر دارو را افزایش می دهد .)

۱۰ ـ حضور ضد ونقیض در هوای سرد و گرم باعث ایجاد سودا می گردد ( مانند

کسانیکه به سونا می روند . )

۱۱ ـ اگر انواع فلزات و مواد معدنی در بدن کاهش پیدا کرد با خوردن روزانه

۱۴ عدد بادام درختی این مشکل برطرف می شود .

۱۲ ـ درمان کسیکه زنبور نیشش زده است مالیدن سرکه روی موضع و

خوردن عرق نعناع است

۱ ـ غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد . میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی که گرم

هستند تامین کرد .

۲ ـ اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد . مواد مخدر گرم اول و سرد آخر

می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید .

۳ ـ گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی )

۴ ـ سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است .

۴ ـ انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند .

۵ ـ خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.

۶ ـ آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است .

۷ ـ  خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است .

۸ ـ قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند .

۹ ـ ملاک تشخیص چاقی اندازه گیری مچ دست است که اگر مچ کوچک بود و تن چاق بود شخص اضافه

وزن دارد که باید ناهار را از وعده های غذایی اش حذف کند .

۱۰ ـ کسانیکه بد زخم اند و زخمهایشان دیر خوب می شود به علت صفرای کم بدنشان است که باید

غذاهای صفرا ساز ( گرم و خشک ) بیشتر بخورند.مثل: سیاه دانه ـ زیره و ...

۱۱ ـ آواز خواندن سودای مغز را از بین می برد .

۱۲ ـ تمایل به  بوهای بد  مانند بوی بنزین و گازوئیل و .... به دلیل سودای زیاد مغز است .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دانستیهای کاربردی

۱- عسل درمان فوری سردی بدن است.( عسل گیاهی شیره انگور یعنی اگر عسل نبود جایگزین است.)

۲- یک پر نمک میتواند بدن راگرم کند. (نمک درمان هزار درد است.حضرت علی(ع) )

۳- جوشانده زعفران و بهارنارنج فرح بخش و نشاط آور است.

۴- چای سرد و سودا زا  است و عروق را میبندد.در زمستان از جوشانده نعنا و در تابستان از جوشانده

بهارنارنج  استفاده کنید.

۵- خوردن ترشی با ماهی باعث ایجاد برص و لکه های پوستی (ویتیلیگو) میشود.

۶- دود اسپند سریع جذب مغز میشود و آنرا گرم میکند.

۷- نوشیدن شیر فقط با عسل و خرما توصیه میگردد در غیر اینصورت باعث سردی تن میشود.

۸-عطسه عروق را منبسط میکند و عروق ریز مغز را باز میکند.

۹- بی حسی های دندانپزشکی باعث سردی تن میگردد و موهای صورت را سفید میکند.برای رفع این

مشکل اگر همان لحظه نمک روی آن قرار دهید سردی را از بین میبرد.

۱۰- بهترین رقیب حجامت پیاده روی است.

ممنونم حالا که هستید درباره امگا3 هم چیزی میدونید چقدرلازم چطورجذب میشه (مثلا سبزیجات باکربوهیدار ...

شما روغن غذاتون  زیتون ارده کنجد و روغن زرد بشه. لبنیات محلی استفاده کنید. در روز خصوصا شب مغزیجات داشته باشید کل نیازهاتون رفع میشه. مکملها  به تنهایی جواب نمیده.  ایتاد خیراندیش میگه درمان فقط غذا. و واقعا درسته. الان یه برگ کپسول مکمل آهن و ویتامین ب خارجی میشه 25تومن.همین پول رو بدین بادوم. خیلی بهتره

شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هرکاری کنم باز دوباره افسرده میشم. یاد مشکلاتم و یا خاطراتم که میفتم دوباره غمگین میشم. شاید برای چند ساعت حال بهتری داشته باشم ولی دوباره اون حس غم و اضطراب برمیگرده.

والامیگن روغن کنجد پرس سردبایدباشه و..نمیدونم کدوم روغن کنجدخوب

روغن زیتون هم نقطه دودش  بالاست توحرارت مواد مغذیش خارج میشه و..

روغن حیوانی که نمیشه خوردبوش بده چربی اشباع بالای داره و..

بخارپزخوب که متاسفانه عادات غذایی بدی داریم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شما روغن غذاتون  زیتون ارده کنجد و روغن زرد بشه. لبنیات محلی استفاده کنید. در روز خصوصا شب مغزی ...

روغن زیتون از اونایی ک جلو خودتدمیگیرن بخرم یا از مغازه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

[QUOTE=117176415]شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هرکاری کنم باز دوبا ...[/Q

UOTEعزیز کاملا درکتون میکنم من لحظه لحظه های شمارو حس کردم.  منم مشکلات کوچیک داشتم که همه خونه ها هست. ولی افسردگی باعث شده بود  خیلی بزرگش کنم. کلا وقتی ناراحتی اعصاب داری مشکل رو خیلی بزرگ میبینی. و دایم رو مخته. الان اون مشکل رو دارم ولی چون قوی شدم دیگه  بهم زور نیست و فشاری نداره واسم. شما باید خودتو قوی کنی و این میشه. شما الان ضعیف ی.  افراد افسرده از کاهی کوهی میسازن. نمیگم مشکل نداری میگم همین مشکل اگه سالم باشی و قوی از پسش به خوبی بر میای. از پا نمیندازدت. بهش زور میشی. نه اون به شما زور بشه. حتما پیاده‌روی رو شروع کن. .  عزیز واقعا درکت میکنم.

والامیگن روغن کنجد پرس سردبایدباشه و..نمیدونم کدوم روغن کنجدخوب روغن زیتون هم نقطه دودش  بالاس ...

روغن ارده کنجد خوبه. زیتون واسه روی غذا نه سرخ کردن. سرخ کردن فقط ارده کنجد. روغن زرد هم قطره قطره طی چند ماه وارد غذاتون بشه هیچ کی تو خونه نمیفهمه و عادت میکنن. غذا بخار پز که روغن نداشته باشه مناسب نیست

روغن ارده کنجد خوبه. زیتون واسه روی غذا نه سرخ کردن. سرخ کردن فقط ارده کنجد. روغن زرد هم قطره قطره ط ...

من کرج هستم

شماکجاهستید جای معتبرومارک معتبرمیشناسید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود