سلام.شما واقعا مهربونیت🌹😍.
میشه به منم کمک کنین؟من خیلی سریع عصبانی میشم،میل زیاد ب غرغر کردن دارم😕،به همه دید منفی دارم متاسفانه،خونه دارم وچون شاغل نیستم همین مسئله منو عذاب میده تا حدی ک فکر میکنم به هییییییییچ دردی نمیخورم،میل ب خوردن صبونه ندارم ولی به شدت عاشق خوراکی های بیرونم😅،از اینکه ابراز احساسات بکنم خجالت میکشم،کم حرفم اصلا شیرین زبونی یاد ندارم و بابت این قضیه خیلی ناراحتم😭،روابط اجتماعی م صفره،اخه با هرکی دوست میشدم در گذشته متاسفانه سرانجام خوبی نداشت،به خانواده شوهرم حساسم در حالیکه اصلا دلم نمیخواد اینقدر حساس باشم ولی دست خودم نیست،حوصله بازی با دوتا بچمو ندارم واسه همین بچه بزرگم که۳ سالشه به شدت علاقه داره بره خونه مامانم یا بره خونه عمه ش،اون یکی پسرم ک ۲سالشه هم حس میکنم با شوهرم بیشتر بهش خوش میگذره،به شدت حس میکنم کسی ازمن خوشش نمیاد،حس یه آدم شکست خورده و منفور دارم، شوهرم خیلی دوستم داره ولی از بس رفتار مسخره ای دارم حس میکنم خوشش نمیاد بیادخونه هرچند که دوبار توی یه دعوای شدید بهم گفت هیچ علاقه ای نداره بیاد خونه😔😔.
هیچ هنری ندارم هیچ سلیقه ای ندارم قبلا خیلی به کتاب علاقه داشتم ولی چندساله که بیخیال کتاب شدم فقط سرم توگوشیه و تو شبکه های اجتماعی میچرخم،چون کارای خونه رو سریع انجام میدم وقت آزاد زیاد دارم ولی همش با نت گردی تلف میشه،خوشم میاد خودمو بابقیه مقایسه کنم و بعد خودمو سرزنش میکنم،یادم نمیاد کی از ته دل خندیدم😔😔.
حس میکنم به شدت افسرده م ولی نمیتونم برم دکتر