2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845383 بازدید | 4290 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که نتیجه نمیگیرن یا درمانشون به درازا میکشه یه جای کارشون میلنگه.  . تنبلی میکنن

میشه همین آپ باسلام رو یه نگاه بندازین چیزای طبیعی رو بفروش میرسونن میخاستم ببینم اگه روغن زیتوناش خوبه بخرم قیمت۷۵

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

منظورت اینکه خرید نتی نمیتونی نظر بدی؟؟ نزدیک مشهد

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
نه عزیز نداشتم. من آزمایش کامل دادم   چیزی نشون نداد..  فقط کم خونی.

منم امروز وقتی از خواب بیدار شدم دستام بی حس بود سردرد داشتم چشامم هم درد میکرد بعدش چیزی مثل برفک اومد جلو چشام سردردم شدت گرفت ترسیدم رفتم دکتر گفتم برام آزمایش چکاپ بنویسه نمیدونم این حالاتا از افسردگیه یا خیر آخه بعد زایمانم چن بار این حالاتا برام تکرار شدن قبل زایمانم این حالاتا رو نداشتم

منم امروز وقتی از خواب بیدار شدم دستام بی حس بود سردرد داشتم چشامم هم درد میکرد بعدش چیزی مثل برفک ا ...

آزمایشات رو بده ولی بدون معمولا خانمها بدنشون بعد زایمان بی قوت میشه و این مدل نشونه ها رو دارن . در گروهم خانمهایی هستن مثل شما بیجونی و ضعف دارن ترس زیاد دارن. و از این مدلها  زیاد هست. شما مشکلت فقط صعف بدنته. غذای طبع سرد نخور اصلا. نکات تایپیک رو رعایت کن. دقیق. شما جای نا پرهیزی نداری

سلام.شما واقعا مهربونیت🌹😍.

میشه به منم کمک کنین؟من خیلی سریع عصبانی میشم،میل زیاد ب غرغر کردن دارم😕،به همه دید منفی دارم متاسفانه،خونه دارم وچون شاغل نیستم همین مسئله منو عذاب میده تا حدی ک فکر میکنم به هییییییییچ دردی نمیخورم،میل ب خوردن صبونه ندارم ولی به شدت عاشق خوراکی های بیرونم😅،از اینکه ابراز احساسات بکنم خجالت میکشم،کم حرفم اصلا شیرین زبونی یاد ندارم و بابت این قضیه خیلی ناراحتم😭،روابط اجتماعی م صفره،اخه با هرکی دوست میشدم در گذشته متاسفانه سرانجام خوبی نداشت،به خانواده شوهرم حساسم در حالیکه اصلا دلم نمیخواد اینقدر حساس باشم ولی دست خودم نیست،حوصله بازی با دوتا بچمو ندارم واسه همین بچه بزرگم که۳ سالشه به شدت علاقه داره بره خونه مامانم یا بره خونه عمه ش،اون یکی پسرم ک ۲سالشه هم حس میکنم با شوهرم بیشتر بهش خوش میگذره،به شدت حس میکنم کسی ازمن خوشش نمیاد،حس یه آدم شکست خورده و منفور دارم، شوهرم خیلی دوستم داره ولی از بس رفتار مسخره ای دارم حس میکنم خوشش نمیاد بیادخونه هرچند که دوبار توی یه دعوای شدید بهم گفت هیچ علاقه ای نداره بیاد خونه😔😔.

هیچ هنری ندارم هیچ سلیقه ای ندارم قبلا خیلی به کتاب علاقه داشتم ولی چندساله که بیخیال کتاب شدم فقط سرم توگوشیه و تو شبکه های اجتماعی میچرخم،چون کارای خونه رو سریع انجام میدم وقت آزاد زیاد دارم ولی همش با نت گردی تلف میشه،خوشم میاد خودمو بابقیه مقایسه کنم و بعد خودمو سرزنش میکنم،یادم نمیاد کی از ته دل خندیدم😔😔.

حس میکنم به شدت افسرده م ولی نمیتونم برم دکتر

سلام.شما واقعا مهربونیت🌹😍. میشه به منم کمک کنین؟من خیلی سریع عصبانی میشم،میل زیاد ب غرغر کردن دار ...

خیلی هم خواب دوست دارم ولی شبا تادیروقت پای نتم،نمازم نمیخونم قبلا می‌خوندم ولی چندسالی هس ک بیخیال شدم،ترسو هستم

آزمایشات رو بده ولی بدون معمولا خانمها بدنشون بعد زایمان بی قوت میشه و این مدل نشونه ها رو دارن . در ...

خیلی میترسم همش به مرگ فک میکنم به خصوص با این نشونه هایی که دارم

خیلی میترسم همش به مرگ فک میکنم به خصوص با این نشونه هایی که دارم

بدون صد در صد از ضعیف شدن بدنته . فقط فقط. شما باید غذاهات خاص باشه. تا جون بگیری بعد همه ترسات میره.