2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845383 بازدید | 4290 پست

قبل از گرسنگی یه خوراکی خوب تو خونه تهیه کنید تا مجبور نشید  غذا حاضری و فست و فود بخورید. فست‌فود ها و سوسیس کالباس کنسرویها   همه به تن سردی میده و باعث بدتر شدن افسردگی میشه.

عزیزم مضمون تایپیکتون و راهکاراتون واقعا عالیه لطفا ادامه بدید، انشالله که در جواب این مهربونیو محبتتون که راهکارایی رو که خودتون تجربه کردید در اختیار میذارید خدا در کنار سلامتیو آرامشو خوشبختی بهترینارو نصیب خودتونو خونواده اتون بکنه

آموختم که خداعشق است و عشق تنها  خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است. خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...                                                   یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖  " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖   خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیر فقط با عسل یا  شیره یا خرما. همیشه تو خونه عسل باشه. یه شخص افسرده بدون عسل درمان نمیشه. الان من میخرم کیلو 50.هر وقت بیحسی یه قاشق عسل. شیر باید گرم و داغ بشه. شیر فقط محلی. کلا از سوپری شیر نخرید اونا اسمشو ن شیره ولی شیر واقعی نیستن. شما ضعیفی به شیر محلی نیاز داری.ماست کمتر بخورید سرده ولی در حد کم اونم ظهر باشه. شب نه. کشک ودوغ هم یه مدت نخورید بهتره خواستی بخوری کم در ظهر. شما طبعت سرد شده شب هم طبعش سرده. اگه در ‌شب سردی بخوری استرس میاد سراغت. من یکسال بستنی نخوردم شایدم بیشتر.

ممنون از محبت شما. 💜💜

ما هم ممنونیم از لطف و مهربونی شما دوست خوبم 😍😍😙

آموختم که خداعشق است و عشق تنها  خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است. خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...                                                   یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖  " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖   خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...         
عالی هستین،عالی. خدا بهترینها را برای خودتون و خانواده تون رقم بزنه. از خوندن پست هاتون لذت میبرم.

عزیز ممنون از شما. تشویق شما بیشتر انگیزه میده ادامه بدم.
من مینویسم  واسه حتی اگه یه نفر اینجا استفاده کنه. انشا الله همه نتیجه بگیرن. 😘😘😘

عالی دوست عزیزم  میشه تمام کارهایی که کردی تو چند خط خلاصه همینجا بنویسید تا اسکرین شات بگی ...

سلام. من در چند خط واسه شما در مطلب بعد میذارم. درسته پراکنده گذاشتم قبول دارم.   شما احتمالا خودتون فعلا مشکل نداری واسه کسی میخوای که آدرس صفحه رو بفرستی بهتره. من الان خدارا شکر حالم خوبه اینا که مینویسم یاد آوری خاطرات گذشته است به خاطر همین نظم ندارن. کتاب هم که نمینویسم از قبل برنامه داشته باشم. البته شاید نظم دادم باهاش کتاب نوشتم 😀. با خلاصه چیزی دستگیرت نمیشه. من خلاصه سه سال رو چطور در دوخط بنویسم. چند خطی تو نسخه حکیم ها هست.و لی واست میذارم در عنوان بعدی

1.ترک خوراکیهای با طبع سرد و کارخونه ای  خوراکیهای سوپری خصوصا غروب وشب. شناخت خوراکیهای سالم و طبیعی.خیلی مهم

2.بالا بردن ارتباطات معنوی.

3.وصل شدن به طبیعت

4بالا بردن ارتباطات اجتماعی

5ایجاد خلاقیت و تنوع در زندگی روزمره. دمیدن روح شادی در زندگی.  عاشقانه خود را دوست داشتن.

6.تحرک و ورزش مرتب روزانه

7.نا امید نشدن و ادامه دادن.. حتی در چندین ماه وچند سال

8.قطع رابطه با افراد منفی. دوری از جو منفی. دوری ازحوادث و اخبار بد

9.استفاده از ماساژ با روغن های طبیعی

10رایحه درمانی

11 موسیقی

12 تغذیه مقوی

13 دیگه یادم نمیاد  شاید بعد😀

فعلا چند روز در مورد تغذیه میگم.  الان به علت گرونی گوشت قرمز اکثرا مرغ مصرف دارن. گوشت مرغ هم که سرد هست.  اگه بوقلمون رو جایگزین مرغ کنید بهتره. من گوشت سینه شو با دنبه چرخ میکردم شامی ش خوشمزه میشه و تو غذاهای دیگه. شب مرغ نذارید بهتره. خوردید هم باهاش عسل مصرف کنید.

شما بدنت ضعیفه گوشت  رو از غذاهات حذف نکن  حتی تو آب غذات بجوشه هم خوبه. البته غذای شما یه خرده استخوان هم باید چند ساعت بجوشه فعلا تا یه مدت جون بگیری و کم خونی بهتر بشه. همه افراد کسل کم خونی دارن گاهی شدید.

.

من توصیه میکنم روزانه باید بادوم بخورید چند تا از حکیم ها این رو توصیه کردن حالا بسته به وسعت روزی 5تا تا14 تا توصیه شده. بادوم خام باشه. خودتون بشکنید بهتره. یکی از داروهای ثابت شما همین بادومه. مخصوصا روز ایی که تغذیه تون بی محتوا و بی قوت بوده. دوست داشتین باهاش شیر بادوم درست کنید.  

الان بعد سه سال من هنوز استفاده دارم  حتی شده 3 یا 4 دونه

عزیز من نمیدونم کدوم شهر هستید بعضی شهرها سرد هستن بعضی گرمتر  بسته به آب وهوا تغذیه میتونه گرمتر یا سردتر بشه شهر ما زمستون های سردی داره. در آب هووای سرد تغذیه باید گرمتر باشه. فصل هم مهمه.  

فصول سرد تغذیه باید گرم و مقوی باشه  . در فصل سرد خوراک و میل بیشتر میشه. دیدید پاییز میشه همه از بس ميخورن میخوان رژیم بگیرن میگن چقدر میخوریم. نمیدونن به خاطر تغییر فصل هست که باید واسه حفظ سلامتی باشه حذف نشه. اصلا بدن واسه حفظ تعادل به بیشتر و مقوی خوردن نیاز داره

خب بحث، گوشت رو ادامه بدم . متاسفانه شهر من گوشت شتر نداره گوشت شتر مناسب  فصل سرد هستش. گوشت گاو هم که خیلی توصیه میشه به خاطر سردیش نخورید. اگه تحرکتون بالاست یه خرده بد نیست. البته معنولا مجبوریم داشته باشیم. به نظرم نمیشه  کلا حذفش کرد. .

گوشت گوسفند خیلی عالیه ولی متاسفانه گرون. خب چند وقتی یه بار در وسعتون نیست کمی بخرید.  شده کمی.

خلاصه گوشت رو حذف نکنید. گول هم نخورید مینویسن یه چیزی جایگزین گوشت.  باور نکنید.

واسه افراد ضعیف مثل شما گاهی که بیجون هستی کباب خوبه. البته توخونه با گوشت گرم.

شیره گوشت هفته ای دوبار خوبه

آبگوشت بهترین غذاست. البته تو زودپز نباشه بهتره

از صبح بار بذارید. دنبه هم زیاد بریزید.، دنبه ضد افسردگی هست. با نخود فراوان.

چیزای دیگه که تو بازار هست مثل جگر مرغ دل مرغ که متاسفانه افراد ضعیف استفاده میکنن فوق‌العاده سرد هستن.

حالا دستت تنگ بود  گوشت بخر به هر غذات کمی بزن. واسه افراد ضعیف گوشت رو داخل روغن زیتون یا ارده یا روغن زرد سرخ کنید.

حتی  نمیتونی بیشتر بریزی دوسه قاشق به همین صورت سرخ شده میتونید داخل غذای خانواده کنید. کمه ولی قوت داره.

من اون مدتی که به شدت بدنم بیحال بود کره محلی میخرید م یه قاشق کره  میریختم داخل   ماهیتابه اندازه دوقاشق هم گوشت چرخ شده میریختم کمی تفت میدادم و استفاده میکردم. یا داخل روغن ارده کنجد عالی بود. روزی یه وعده.بعد میرفتم پیاده‌روی... صبحانه باشه خیلی بهتره. اون موقع کم غذا بودم میلم نمیکشید. همین هم به اجبار ميخوردم. بعد چند ماه دیگه نیازی نیست یا فصل گرم نیازتون کمتر میشه.