2777
2789
عنوان

دلم می خواست با یکی درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 40 پست
الی جون من همیشه نسبت به همه چیز سکوت می کنم کلا اهل جنگ و بحث نیستم حوصله این حرفها رو ندارم .

می دونم پرستو جون ممنون از راهنماییت ولی خانواده اش مخصوصا مامانش واقعا ادمای خوبی هستن و همچنین برادرش رو مثل برادرم می دونم ادمای بی ازاری هستن و اگر خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته هیچوقت منو به امان خدا ول نمی کنن
من ناراحتیم از جای دیگست . من ازش دلگیرم که هنوز با گذشت هفت سال و این همه گذشتهایی که کردم منو نشناخته و به من اعتماد نداره
بدترین چیز توی زندگی بی اعتمادی طرفین نسبت به همه
از بچه خیالش راحته برای اینکه وقتی بدنیا اومد پدر بزرگش یه خونه به نامش کرده و حساب بانکی براش باز کرده و اجاره خونه رو میریزه به حسابش تا زمانی که بزرگ شد خودش بره برداشت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسک ناز به ما دختر های ایرونی یاد دادن اگه چیزی برای خودمون نخوایم خوبیم اصلا تو جامعه ما اگه دقت کنی به خانمهایی که به فکر حق و حقوقشونن به چشم بد نگاه میشه
درست مثل اینکه کاری خاج عرف انجام داده باشه
زن ایرانی خیلی بد بخته نه قانون پشتشه نه اجتماع فقط خودش باید حواسش باشه که کلاه سرش نره
منم مثل تو ام چیزی از همسرم نمیخوام خرج تراشی براش نمیکنم هنوز بعد از چند سال دکوراسیون خونم تغییر نکرده برای تیپ و لباسم هم کم خرج میکنم کلا فکر پیشرفت اونم و این که زیر فشار نره
ولی اعتراف میکنم که خیلی اشتباه میکنم چون تو اطرافیان اونایی که خوب خرج میکنن گوشی میاد دست شوهراشون که زندگی خرج داره و حواسشونو بیشتر جمع میکنن و یا مخ اقتصادیشونو کار میندازن و باور کن وضعشون از ما بهتر میشه

به نظر من مهم نیست چه قدر مهرت باشه من خونه به اسم خودم از بس شوهرم هی اخم کرد رفتم زدم به اسمش حتی خانواده شوهرم هم میگفتن نکن این کارو ولی بیخال شدم گفتم بزار تا سر جنگ بخابه
چه پدر بزرگ خوب و مهربونی .
اگه انقدر باهات خوبن . که خیلی خوبه . ولی همونطور که گفتی بی اعتمادی خیلی ناراحت کنندست .
من دیگه می رم امیدوارم همسریت هم قدرتو بیشتر بودنه عزیزم . شما که این همه دوستش داری
اره الی جون منم خیلی مراعات کردم و هیچوقت به خاطر مسائل مالی باهاش بحث نکردم و قانع بودم ولی اشتباه کردم

با توجه به اینکه پدر و مادرم به شدت مخالف با نداشتن مهریه بودن ولی من متقاعدشون کردم و سر عقد گفتم یک سکه به نیت خدای واحد که اونا کردن چهارده سکه
نمیدونم شاید این قضیه تلنگری باشه برای اینکه تغییر کنی و چشمات رو خوب باز کنی ببخشید که بی پرده حرف میزنم ولی زورم میاد میبینم این ماجرا رو
تو کشورهای دیگه موقع طلاق همه مایملک طرفین بین دو طرف تقسیم میشه ایجا هم کاسه بشقاب شکسته جهاز دختره نصیبش میشه
میدونم که انگیزت از باز کردن تاپیک فقط درد دله و نیازی به راه کار نداری ولی اگه تغییر نکنی بارها و بارها تو زندگیت نیاز به درد دل خواهی داشت
کتاب رازهایی در مورد زنان باربارا رو خوندی ؟
اونجا اشاره میکنه که وقتی یه زن از زندگیش حقی طلب میکنه در اعماق وجودش احساس گناه میکنه !!!
ما باید اینو حق واضح خودمون بدونیم که بعد از چند سال ظرر نکنیم
اینجا یه مشکلی هست ....اولا اگه زبونم لال مامان باباش افتادن الان مردن تمام دارایی شما بین خواهرا و برادرای اون می تونه تقسیم بشه و شک نکن اونا امکان نداره قبول کنن اینا رو به شما برگردون هر چقدر هم بگی خوبن وقتی حرف پول می اد این حرفا معنی نداره . باید فقط به اسم تو بکنه . حتی اسم بچه ات هم نه چون بچه به تو بزرگ که بشه هیچی نمی ده .
مسئله بعدی : متاسفم ولی باید بگم . خیلی از مردا وقتی می خوان از خانم هاشون جدا شن از ترس مهریه اول خیلی اروم همه چی رو به نام اطرافیان می کنن تا اگه زنشون یه روز مهریه رو اقدام کرد چیزی به نام خودشون نباشه . اگه مورد دوم هست پیشنهاد می شه بری سریع برای مهریه اقدام کنی ولی برگه ای که شوهرت می دن رو یا خودت تحویل بگیری یا به آدرس مامانت یا دوستت بنویسی که دستش نرسه بعد دیگه پیگیری نکنی. این باعث می شه اگه این اتفاق خواست بیفته تو توی دادگاه می گی من قبل از این که این خونه هارو به نام دیگری بکنه برای مهریه ام اقدام کردم و حرف تو درست می شه . من چون نمی شناسمت همه اینا رو نوشتم .
مورد سوم : شوهرت باید قبل ازاین که به مامانش این پیشنهادو بده با تو مشورت می کرد.