2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا میشه برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست
بیمارستانم تو رو خدا دعام کن 

برات تاپیک زدم

بازم میزنم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

چی شد رفتی سونو؟

الان در چه حالی؟کاس خودتم تاپیک بزنی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شد رفتی سونو؟ الان در چه حالی؟کاس خودتم تاپیک بزنی

نیکی جان خدا رو شکر بتا منفی شد وای همچنان از صبح بستریم ازمایش ها و سونو های مختلف و  کل دستام تیکه پاره هست میگن شاید خون لخته کرده باشه چون تو نعاینه لخته های سیاه دفع کردم مرسی فواتشم از دعاهات بتا منفی بود دیگه بقیش برام مهم نیست هر چی میخاد بشه بشه ببخش نگرانت کردم فعلا به کسی نگفتم خودم و شوهرم فقط هستیم تنهام 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نیکی جان خدا رو شکر بتا منفی شد وای همچنان از صبح بستریم ازمایش ها و سونو های مختلف و  کل دستام ...

مرسی عزیزم که پیام دادی خیلی نگرانت بودم‌گفتم خریت نکنی بلایی سر خودت بیاری بچه جان تو خودت بچه ای 

حالا خداروشکر که خارج رحمی نبود

حالا بیبی چکت چجوری مثبت شد سونو وازینال بود؟کاش واژینال داده باشی که مطمین بشیم.عب نداره که بستری‌هستی نگران‌نباش

من که بستری خیلی دوس دارم‌بیکار‌میشینی غذاتو میارن کار‌نداری لباس راحت تنته😁😜

مرسی عزیزم که پیام دادی خیلی نگرانت بودم‌گفتم خریت نکنی بلایی سر خودت بیاری بچه جان تو خودت بچه ای&n ...

اره واژینال بی بی چک تا جونش بیاد بالا بتا هم تیتربود انقدر ازمایش دادم ک دیگه نمیدونم چی به چیه تیتر بتا زیر یک بود وای نه بستری جیه از یس معاینه شدم و سونو ازمایش رگـ وسرم داغونم فشارم ۱۶ بود از استرس،تصمیم داشتم ک اگه بود همچین کاری کنم ولی شکر نبود

اره واژینال بی بی چک تا جونش بیاد بالا بتا هم تیتربود انقدر ازمایش دادم ک دیگه نمیدونم چی به چیه تیت ...

تصمیمت تو حلقم دختر😐

عب نداره الحمدلله که چیزی نیست حالا از اینجا رفتین بیرون برید یه رستورانی جیزی بخورید حال و هواتون عوص بشه خدارو شکر کن که جیزی نبود و به خیر گذشت😀

خیالم راحت شد

منم هرماه توهم خارج رحم دارم .هر مااه .این ماه دیگه دل و میزنم به دریا و عکس رنگی میگیرم .

نیلوجان خوبی عزیزم ؟رفتی عکس رنگی ؟

نیلوجان خوبی عزیزم ؟رفتی عکس رنگی ؟

اره عزیزم رفتم .چسبندگی داشتم .خداروشکر باز شد .کلی دارو بی دلیل خورده بودم .اینماهم انگار وضعیت فولیم زیاد خوب نیست ولی پناه بر خدا .موقع عکس به خانومه گفتم اگر میشه برام ماده حاجب بیشتر بریزه چون کسی رو ندارم کموم باشه برم عمل .اونم بنده خدا همکاری کرد تا باز شد.توام حتمن برو .برا من که اصصلن درد نداشت فقط درد قرار داشتن دستگاه معاینه رو داشتم .

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
اره عزیزم رفتم .چسبندگی داشتم .خداروشکر باز شد .کلی دارو بی دلیل خورده بودم .اینماهم انگار وضعیت فول ...

نیلو جان منم شنبه باید برم ، میخام برم فراپرتو به منم گفتن شاید بخاطر عمل اخرت ک خونریزی داخلی کردی اون لوله ات هم چسبندگی گرفته و بسته شده ، تو کجا رفتی ؟

نیلو جان منم شنبه باید برم ، میخام برم فراپرتو به منم گفتن شاید بخاطر عمل اخرت ک خونریزی داخلی کردی ...

من شهر خودمون رفتم ولی فراپرتو مرکز خوبیه.فقط داروی عفونت بخور .برو اونجا برات مینویسن .داکسی ساکلین .نیم تا یکساعت قبلشم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ استفاده کن .نوارم با خودت ببر اونجا بزار تا خونه راحت باشی .بعدش از خودت خبر بیار .انشالله که مشکلی نداری .

من شهر خودمون رفتم ولی فراپرتو مرکز خوبیه.فقط داروی عفونت بخور .برو اونجا برات مینویسن .داکسی ساکلین ...

یعنی بعدش بخورم یا از الان بخورم داروی عفونت ؟ فت با بیهوشی و ... هم داره نمیدونم میخام عادی برم ، نیلو جان ببخش خیلی سوال میپرسم بارداری خارج رحم داشتی ‌؟

یعنی بعدش بخورم یا از الان بخورم داروی عفونت ؟ فت با بیهوشی و ... هم داره نمیدونم میخام عادی برم ، ن ...

بعد از پریودی باید از نظر عفونت بررسی شی .اینجا به من گفت از همون روز عکس داکسی ساکلین رو بخور.من بدون بیهوشی رفتم برا من که درد نداشت ولی شنیدم اونایی که درد دارنم درحد پریودیه.نه خداروشکر خارج رحم نبوده ولی چون پارگی کیسه و عمل داشتم احتمالش بود .

بعد از پریودی باید از نظر عفونت بررسی شی .اینجا به من گفت از همون روز عکس داکسی ساکلین رو بخور ...

اها عزیزم ممنونم احتمالا بدون بیهوشی برم دعا کن جوابش خوب باشه 😔 ایشالا بزودی خبر مادرشدنت بشنوم عزیزدلم 

اها عزیزم ممنونم احتمالا بدون بیهوشی برم دعا کن جوابش خوب باشه 😔 ایشالا بزودی خبر مادرشدنت بشنوم عز ...

قربونت گلم .انشالله روزیه شما.

2810