2777
2789
عنوان

خسته شدم..........

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 26 پست
کم کم فاصله تو باهاش بیشتر کن بشین باهاش بازی کن بعد یکم برو عقب تر در همون حال که اون داره بازی میکنه شما یه متر باهاش فاصله بگیر بعد کم کم بیشتر کن فاصله رو البته اینا همه زمان میبره و تا عروسی خیلی تاثیر نداره مگه از برادر شوهرت بخوای عروسیشو عقب بندازه تا بچت یکم بزرگتر بشه خخخخخخخخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی هم تو اشپزخونه ام روکابینت میشینه تا بهم نزدیک باشه.به نظرتون نذارمش رو کابینت هرچقدهم گریه کرد بلکه ادم بشه؟
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش
برای دسشویی رفتن من با پسرم مشکل رو اینجوری حل کردم که اول میرفتم توی دستشویی لای در رو بازمیزاشتم که بتونه هل بده باز بشه بعد دالی بازی میکردیم و چند بار اینکارو تکرار میکردیم و نهایتا من در رو میبستم و در حالیکه هنوز داشتم باهاش حرف میزدم و شعر میخوندم به کارم میرسیدم و توالت رفتن من شده بود نوعی بازی اوایل وقتی در رو کامل میبستم باز گریه میکرد اما کم کم درست شد
چندروز پیش رفتم لباس بخرم بامن تو اتاق پرو اومد میگفت لباس خودتو درنیار قیامتی به پاشد تا لباسو پرو کردم
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش
تو این دوران خیلی باید مواظب کودک باشید اگر به این وابستگی توجه نکنید وقتی برزگ میشه کمبود این عاطفه رو تو دیگران میخواد پیدا کنه میتونی سی دیهای اقای هولاکویی بگیری گوش بدی از تولد تا 18 سالگی خیلی خوبه
یارب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است