2777
2789
عنوان

خسته شدم..........

867 بازدید | 26 پست
دختر2سالم خیلی بهم وابسته ست.توخونه توالت هم میرم میادپشت درگریه میکنه .خرداد عروسی برادرشوهرمه چطور با این بچه برم ارایشگاه؟تو تالار چکارش کنم؟نمیذاره حتی یک قدم ازش دورشم
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالار، حق با خواهرته یاد عروسی داداشم افتادم، دخترم ده ماهش بود ، باورت میشه شاید ده دقیقه تو عروسی بودم، همین یه برادر رو دارم و اصلااااااااا بهم خوش نگذشت گریهههههه داغ دلم تازه شد
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.
یکبارپیش باباش گذاشتم به سرکوچه نرسیده باباش زنگیدکه بیا هلاک شد.کلا اونم زیادهمکاری نمیکنه.شایدم حق داره
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش
2810