2777
2789
من الان تو ماه 5 هستم. ساعت کاریم زیاده تا 5.5 عصر. و محل کارم هم یکم از شهر دوره. خلاصه خیلی خسته میشم و اصلا نمیتونم به خودم برسم. فقط نیم ساعت وقت ناهار داریم و نمیتونم میان وعده چیزی بخورم یعنی خودم روم نمیشه جلوی همکاران. اصلا بعدازظهر که میشه همه بدنم ضعف میره و شدیداخواب آلوده میشم. اصن یه وضعی..حقوق آنچنانی هم ندارم و البته نیازی هم بهش نداریم. تازه جفتم هم پایین هست و باید استراحت داشته باشم ولی نه مطلق. حالا به نظر شما چکار کنم که بتونم از حقوق مرخصی 6 ماهه بیمه استفاده کنم؟ از کی میتونم مرخصیمو شروع کنم؟ اگه گواهی پزشک ببرم برای استراحت به شش ماه مرخصی اضافه میشه؟
خلاصهبهم بگید به مدیر عامل چی بگم ؟ اگه بگه من نمیتونم وقتی نمیای سرکار برات بیمه بدم میتونم تا قبل زایمان حق بیمه مو خودم بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه کسی چیزی نمیخوره.روم هم نمیشه هی یکی یکی برم به همه تعارف کنم. از صبح تا 7 شب فقط یه ناهار خوردم. با چند تا چای!!! ماه رمضون چکار کنم

کلا دیگه نمیکشم.. میخوام تمومش کنم از طرفی بیمه را هم نگهدارم